Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De optimale grootte van Foto's op een iPad
De iPad maakt het nemen van uw foto's op de weg makkelijker dan ooit . Tussen het grotere scherm , de high - definition display en de interne opslag , heb je de mogelijkheid om op te slaan en te delen al uw familiefoto's in hetzelfde apparaat . Echter , hoe die foto's kijk varieert afhankelijk van de resolutie , of de grootte , van die beelden ten opzichte van de iPad scherm . iPad Resolutie

De iPad sport een 1024 x 768 scherm - of u het als 1024 pixels hoog of 1024 pixels breed is volledig een kwestie van hoe je het houden van uw iPad op een bepaald moment . Logisch gezien , zou het beste formaat voor het beeld dan 1024 bij 768 pixels , met de oriëntatie ( staand of liggend ) instellen aan te passen hoe het moet worden bekeken op de iPad . Dat gezegd hebbende , kun je altijd gaan groter en blijven in dezelfde algemene aspect ratio . 1024x768 is een beeldverhouding van 4:3 , zodat een resolutie die die verhouding voldoet zal juist kijken op de iPad .
Slideshows en oriëntatie

De iPad draait automatisch de weergave afhankelijk van hoe je aanhouden van de tablet . Als alle afbeeldingen in een diavoorstelling zijn dezelfde oriëntatie is dit geen probleem - vergrendelen het scherm in de juiste richting met behulp van de schakelaar en laat uw diavoorstelling run . Echter , als je een afbeelding wilt instellen om het scherm op 1024 pixels breed op te vullen door 768 lang, zal een beeld in staand in dezelfde diavoorstelling verschijnen gepropt en geflankeerd door grote zwarte balken . Helaas , er is geen manier om dit te vermijden , anders dan handmatig draaien van uw iPad wanneer dat nodig is tijdens een diavoorstelling .
ITunes optimalisatie

Als u al hebt genomen uw foto's op uw digitale camera en gewoon willen dat ze er goed uitzien op je iPad , hoef je niet per se om iets te doen met hen - iTunes handvatten foto optimalisatie wanneer u foto's synchroniseren met uw apparaat . ITunes resizes grote foto's neer op 2304 door automatisch 1536 pixels . Deze grootte kunt u inzoomen op de foto's worden ze bekijken op de iPad . Kleinere foto's worden niet opgeschaald .
PPI

resolutie van de iPad bevat 132 pixels per inch . Laat je niet struikelen op dit detail , want het heeft niets te maken met uw foto resolutie . De PPI is handig voor het lezen van tekst op de iPad , want het maakt kleinere fonts scherper en beter leesbaar door verpakking meer pixels in de ruimte dan het gemiddelde computerscherm . De enige keer dat je echt zorgen te maken over PPI met uw foto's is bij het ontwerpen voor grootverbruik op een verscheidenheid van apparaten , of bij het afdrukken van foto's .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe HD- video's naar iPad op M…
·Hoe je Wireless Headphones con…
·Hoe maak je een DCF bestand co…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe je MS Word bewerken op een…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe te Scroll binnen het frame…
·Hoe te Netflix activeren op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·HP 8850 Vs . HP 9180 
·Hoe maak je verbinding met een server me…
·Wat een netbook scherm Reinig Met 
·Hoe kan ik foto's op een Pandigital eRea…
·Hoe kan ik mijn TI83 Maak kennis met de …
·Hoe maak je een Personal kopen Hewlett -…
·Hoe maak je een schijf met LightScribe Z…
·Hoe Memory In de Dell XPS One 
·Problemen met een Samsung ML - 1665 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com