Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een schijf met LightScribe Zorg
LightScribe- schijven kunnen niet alleen cd's en dvd's te branden , kunnen ze ook label afbeeldingen branden op gespecialiseerde LightScribe -schijven . LightScribe labeling biedt een goed alternatief voor de traditionele harde schijf labels , zoals het proces vereist geen printer of gespecialiseerde label stickers en zorgt voor aangepaste tekst en afbeeldingen op elke schijf . Wat je nodig hebt
LightScribe System Software drivers , als je niet over hen
LightScribe - compatibele schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer uw computer voor te zorgen dat de juiste LightScribe -hardware en disk drivers . LightScribe -compatibele schijven hebben het LightScribe- logo op hun buitenkant . Als uw computer niet met het LightScribe -apparaat geïnstalleerd , moet u ook de LightScribe System Software drivers , beschikbaar als een gratis download van de LightScribe- website te installeren . De systeemsoftware draait op Windows , Mac en Linux -systemen .

Install LightScribe labeling -software 2 . Terwijl de System Software stelt de computer te werken met het LightScribe-station , je nog steeds labeling software nodig aan te passen en labels maken . Als uw computer is geleverd met het LightScribe-station ingebouwd, kan je al labeling software geïnstalleerd . Als u geen labeling software , download dan de Simple Labeler voor vrij van de LightScribe- website of de aankoop meer volledig functionele software . Veel programma's kunnen LightScribe labels , waaronder programma's van Nero , Roxio en Sonic te creëren .
3

Plaats een LightScribe - compatibele schijf in de LightScribe- schijf met de labelzijde naar beneden . Alleen speciaal gemaakt voor gebruik met LightScribe labeling schijven zal werken met de schijven . U vindt een lijst met compatibele schijven op de LightScribe website . Het proces zal mislukken als u de schijf met de gegevens naar beneden te voegen , en je kan de schijf of het station beschadigen .
4

Open uw labeling software en maak een beeld . Het proces zal variëren afhankelijk van de specifieke software gebruikt , maar de meeste toepassingen kunt u aangepaste tekst en afbeeldingen toe te voegen aan het label . Klik op " Print " of "Start " als u klaar bent om de etikettering te starten .

Wacht 5 voor het label afdrukken te voltooien . Hoeft het proces niet onderbreken of open het station of de schijf slechts gedeeltelijk afgedrukt , en het zal niet werken met elke verdere LightScribe labeling . Het proces zal niet alle gegevens op de schijf te wijzigen of te beschadigen , als de LightScribe labeling alleen invloed op de labelzijde van de schijf .
6

Werp de schijf wanneer u klaar bent . Om het label te houden in goede conditie , bewaar het uit direct zonlicht , overmatige warmte en gebieden met een hoge luchtvochtigheid , aangezien deze elementen kan het etiket over te vervagen tijd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe om te controleren Als mijn…
·Hoe te Zet de interne microfoo…
·Hoe kan ik een Dell laptop har…
·Hoe maak je Repartition een ha…
·Wat is een LM1881 chip 
·Tyan S1854 moederbord Specific…
·Hoe video Games op lege DVD's 
·Hoe maak je een Core 2 Duo Fan…
·Specificaties van SDHC-geheuge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DVR Card Probleem : bevriest Wanneer con…
·Hoe Memory Toevoegen aan mijn Dell Inspi…
·Hoe maak je een harde schijf koelventila…
·Hoe maak je een Brother DCP 150C install…
·Hoe kan ik een Dell Laptop Upgrade Inspi…
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop Batterij o…
·Hoe te vinden welke poort de LPT op een …
·Hoe een HP Compaq nc6400 laptop Reboot Z…
·Hoe maak je een Touchpad Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com