Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe installeer ik een Desktop Memory Card ?
Geheugen van een desktop computer (ook bekend als RAM ) is een cruciaal onderdeel van het computersysteem . De processor van de computer maakt gebruik van het RAM-geheugen om gegevens als het wordt verwerkt slaan , waardoor zij toegang tot de gegevens in een sneller tempo dan het zou kunnen als zij dit direct werd de toegang van de harde schijf . Hoe meer geheugen een computer heeft , hoe meer gegevens zal kunnen opslaan voor verwerking in een keer. Desktop geheugenkaarten installeren om de hoeveelheid RAM die beschikbaar is voor het systeem te verhogen is eenvoudig , is er slechts een paar minuten en een kruiskopschroevendraaier . Wat je
Niet - magnetische kruiskopschroevendraaier
Desktop geheugen nodig ( RAM ) kaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de computer uit , haal de stekker dan uit het stopcontact of uw stekkerdoos . Druk eenmaal op de knop om ervoor te zorgen dat er geen stroom er nog in de computer . Kopen van 2

Verwijder de schroeven aan de achterkant van de behuizing van de computer dat het linker zijpaneel op zijn plaats houden . Schuif het paneel naar de achterkant van de zaak om het te verwijderen , dan voorzichtig leg de computer geval neer op zijn rechterzijde te geven u toegang tot de interne onderdelen .
3

Zoek de geheugensleuven op het moederbord van de computer , ze moeten verticaal gemonteerd aan de rechterzijde van het moederbord , nabij de top van de computerbehuizing . Ten minste een geheugenmodule zullen aanwezig zijn.
4

Identificeer de geheugenslot dat u uw nieuwe RAM-kaart installeren in en druk op de klemmetjes aan weerszijden van de sleuf terug zodat ze leunen op een hoek . Positioneer uw geheugenkaart boven het slot , zorg ervoor dat de metalen aansluitingen aan de onderzijde van de geheugenkaart omhoog worden gevoerd met de opening van het slot bevindt .
5

Druk uw RAM- module op zijn plaats , waardoor het schuif volledig in de beschikbare geheugenslot . De klemmetjes automatisch terug te gaan naar hun oude positie op de geheugenkaart op zijn plaats als het eenmaal volledig is geplaatst .
6

Stel de computerkast weer rechtop , vervang dan het linker zijpaneel . Steek de computer in en druk op de knop aan te zetten .

Wacht BIOS van de computer 7 te starten en een verschil in de hoeveelheid geheugen dat aanwezig is te detecteren . U wordt gevraagd om BIOS-instellingen te gaan; druk op de aangegeven toets om het installatieprogramma te starten
8

Controleer de hoeveelheid geheugen dat aanwezig is in de BIOS setup bedrijf om ervoor te zorgen dat het correct is bijgewerkt . . Als het BIOS geheugen lijst correct is , drukt u op de aangegeven toets om de instellingen op te slaan en laat de computer opnieuw op te starten als normaal . Als de lijst niet juist is , zet de computer uit en zorg ervoor dat de geheugenkaart volledig in het RAM-sleuf .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het geheugen voor mijn …
·Problemen met Computer Klokken…
·Zal toevoegen van RAM snelheid…
·GIGABYTE GA - MA790X - DS4 SAT…
·Hoe je het geheugen voor een D…
·Welke grafische chip het beste…
·Hoe je DDR RAM 
·Hoe kan ik een geheugen chip i…
·Hoe maak je een kaarthouder in…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te weten of u USB 2 
·Hoe kan ik een Dell Wireless 1390 minika…
·Een draadloze adapter kaart kan in een P…
·Hoe om te winkelen voor Computer Prijs V…
·Unitech barcodelezer Instructies 
·Hoe kan ik een WD Passport schijf in Win…
·Hoe maak je verbinding een Inspiron 2650…
·Hoe een Compaq LightScribe DVD Supermult…
·Hoe kan ik welke Vertel Jack Is Ingang v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com