Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat je wilt in een Webcam
Veel computers - vooral laptops en tablets - schip met ingebouwde camera's , dus add- on webcams zijn niet zo populair als ze gebruikt worden , en fabrikanten brengen nieuwe modellen minder vaak dan zij deed in de vroege dagen van online chat . Neem een harde blik op uw bestemming , uw systeem vermogen en uw bandbreedte voordat u kiest voor een webcam . Aankoopkeuringen Overwegingen

Webcam systeemeisen
onder Windows 7 , een snelle processor en een aantal gigabytes aan harde schijf ruimte , vooral als u wilt opnemen in HD . Alle moderne webcams gebruiken van een USB 2 -aansluiting , zodat je een vrije poort nodig . Als u een oudere computer of een trage internetverbinding , kunt u niet in staat om optimaal te profiteren van high - end HD- video-functies te nemen , en je zult tevreden zijn met iets dan eenvoudige web chats .
< Br >
high - end Live Webcams

Top - end webcam prestaties
omvat meestal HD-video geschoten door een glazen lens , met hoogwaardige autofocus , goede prestaties bij weinig licht , hoge - resolutie stilstaande beelden vangen en ingebouwde microfoons.

De Logitech HD Pro Webcam C910 graanschuren hoge punten voor de beeldkwaliteit , autofocus , gezichts - functies voor het bijhouden , het scherm controle zoom en panning en handmatige scherpstelling functies . De dual - scharnierende mount handvatten desktop en laptop schermen met gemak . Vergelijkbaar in prijs , de Microsoft LifeCam Studio webcam biedt een garantie van drie jaar , maar toppen uit op 720p in HD -video . Haar autofocus wordt afgeleid door voorwerpen in de buurt van de lens , maar de video kwaliteit schijnt , vooral in vergelijking met de Logitech altijd - op beeldcompressie , die artefacten toevoegt aan opgenomen beelden . Waar HD Pro biedt stereogeluid en 10 - megapixel foto , LifeCam maakt gebruik van een mono microfoon en scheuten 5 - megapixel foto's . Beste praatje prestaties LifeCam komt met Live Messenger -software van Microsoft , het zakt terug naar VGA-modus op Skype en andere diensten . Daarnaast zijn grote omvang en omvangrijke bevestigingsclip zodat het lijkt onhandig op laptop schermen .
Mid - Level Webcams

In het midden van het pak , webcams gebruiken plastic lenzen , bieden lagere - resolutie video- prestaties en stilstaande beelden vastleggen , en omvatten mono geluid .

De Logitech HD Webcam C510 scheuten 8 -megapixel foto's en aanvaardbaar beeldmateriaal , en zwenkt een volledige 360 ​​graden . Zijn buzz - waardig functie - gezichtsherkenning voor het automatisch logins bij online bestemmingen - is gebaseerd op een betaalde dienst . LifeCam Cinema 720p HD-video van Microsoft 's bij 15 fps , met goede autofocus , maar minder - dan - levendige kleuren en beeldkwaliteit . Zijn mono audio ontbreekt ruisonderdrukking en pakt kamer geluiden . Kortom, het biedt mid - level prestaties die eenvoudig te gebruiken software niet helemaal compenseren .
Andere opties

Extreem goedkope webcams strijd
om bruikbare foto's aan te bieden en om beeldmateriaal vast te leggen zonder stotteren . Step up buiten de onder - $ 20 range voor aanvaardbare prestaties , en verwachten plastic lenzen , mono geluid , niet meer dan 720p beeldmateriaal en minder flexibele montagemogelijkheden . Sommige goedkopere webcams onder meer software-opties om kopers te verleiden .

De HP webcam HD - 3110 biedt een garantie van een jaar . Het is eenvoudig te bedienen , met handmatige tilt en pan , en een knop toegang tot instellingen , opname en chat functies . Het vangt 12 - magapixel stills , maar de beeldkwaliteit lijdt korreligheid . Vergelijkbaar in prijs , de Microsoft LifeCam HD - 5000 is voorzien van een garantie van drie jaar . Zijn agressieve autofocus kan veroorzaken vervagen als het probeert om op slot te onderwerpen , maar zijn beelden tonen goede kleur en detail als het lukt . Merk op dat de LifeCam kan veranderen in een systeem - resource hog terwijl het andere opnemen .
Plaatsing en Privacy

de privacy , de positie van uw webcam met zorg , vooral thuis , en oefening voorzichtigheid wanneer u laat uw kinderen gebruiken . Houd uw antivirussoftware up -to-date tot malware- aanvallen op webcam software te vermijden , en koppel de camera wanneer u hem niet gebruikt . Omdat vrijwel alle webcams bevatten LED -activiteit licht , kunt u altijd controleren wanneer uw toestel actief is .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan beveilig ik mijn draag…
·Xerox 5334 Specs 
·X18 - M en X25 - M Verschillen…
·Wat is Flash geheugen ? 
·Wat is een TV- Tuner Box ? 
·Hoe configureer ik de Remote W…
·Hoe de DLP vervangen BP31 - 00…
·Hoe maak je een USB-kaartlezer…
·De nadelen van seriële en par…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
  Hardware Articles
·Gemeenschappelijk Computer Randapparatuu…
·Hoe kan ik mijn eigen webserver Zorg 
·Hoe te upgraden mijn videokaart op mijn …
·Laptop toetsenbord werkt niet met Vista 
·Hoe te Lithium-ion accu Reset 
·Hoe maak je opnieuw installeren & Reform…
·Verschil tussen Mac-computers 
·Hoe maak je een Lexmark 5400 Install 
·Hoe maak je een ATX voeding omzetten naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com