Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u lezen eBooks op de iPad ?
Diverse elektronische book reader applicaties zijn beschikbaar voor de iPad , waaronder de eigen iBooks -platform van Apple , Amazon.com ' s Kindle-lezer en Kobo ebook reader . Al deze platforms kun je ebooks van online boekwinkels kopen via de iPad , alsmede ze te lezen . Gratis ebooks kunnen ook worden gedownload naar de iPad van bepaalde Internet-bronnen , zoals Project Gutenberg en ManyBooks.net . iBooks

IBooks
is eigen ebook -platform van Apple . Het biedt een gratis lezing applicatie voor de iPad . Deze app accepteert alleen ebooks in het EPUB- bestandsformaat , en stelt u in staat om e-boeken te kopen via de iTunes iBookstore . Ebooks kunnen als een pagina bekeken worden door het houden van de iPad in de staande stand , of als twee pagina's bij het draaien van het toestel naar de liggende . Dit platform zorgt voor illustratie binnen ebooks en slaat automatisch bookmarks om uw online Apple -account voor elke e-boek je open . Deze bladwijzers worden vervolgens gesynchroniseerd met andere apparaten die ook gebruik maakt van de iBooks app .
Kindle

Kindle
is Amazon.com ' s ebook lezen en publishing platform , die beschikbaar is voor is de iPad via een gratis Kindle- applicatie . Deze app geeft toegang tot Amazon.com ' s online boekwinkel rechtstreeks van de iPad , zodat u nieuwe e-boeken , download monsters kopen en zich abonneren op elektronische tijdschriften en kranten . Bladwijzers worden automatisch toegevoegd aan ebooks te openen en gesynchroniseerd met uw Amazon.com -account , zodat u om verder te lezen waar je gebleven was op een andere Kindle - uitgeruste apparaat . Een ruime selectie van gratis ebooks is ook beschikbaar via de Kindle Store .
Kobo

Kobo
is een online uitgever ebook dat een gratis iPad applicatie voor het lezen biedt , downloaden en kopen van ebooks direct op het apparaat . Uw eigen e-boeken in de EPUB- en PDF- bestandsindelingen kunnen via e-mail , iTunes of via bepaalde online cloud- storage -diensten , zoals Dropbox en MobileMe aan de iPad Kobo bibliotheek worden toegevoegd . Aanpasbare website en krant inhoud kan worden geconfigureerd via de Kobo-app , die wordt geleverd aan elke dag de iPad automatisch en toegevoegd aan de bibliotheek . Nieuwe ebooks en officiële krant abonnementen zijn ook beschikbaar via de online Kobo boekhandel.
Stanza

Stanza
is een gratis onafhankelijke ebook lezen applicatie voor de iPad die niet is aangesloten tot een bepaalde online- uitgever ebook . Het is geschikt voor het lezen van een groot aantal ebook bestandsformaten zoals EPUB , PDF, MOBI , PRC en tekstbestanden . Het kan ook elektronisch strips opgeslagen in het CBR of CBZ bestandsformaten worden weergegeven , maar het kan gratis ebooks downloaden van online bronnen , zoals Project Gutenberg en Freebooks . Uw bestaande ebooks kan , of door ze naar de iPad verzenden als e-mailbijlagen naar Stanza 's iPad library via iTunes worden toegevoegd .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe krijg ik Optimum Online op…
·Wat kunt u doen op de iPad ? 
·iPad Secrets 
·Hoe de Wi - Fi- Fix op een iPa…
·Waarom wordt mijn iPad blijven…
·iPad Classroom Activiteiten 
·Hoe maak je draadloos synchron…
·Hoe maak je een Google Calenda…
·U kunt AVI -bestanden om ze te…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Hardware Articles
·Hoe gaat u naar BIOS op Lenovo X200 
·Hoe Laptop Touchpad aanpassen voor Windo…
·Digitale Videokaarten Vs . Analoge Video…
·Hoe je CMOS resetten in Aspire One A150s…
·Hoe kan ik een laptop formatteren Step -…
·Hoe maak je een USB- audio- opname-appar…
·Hoe kan ik een Dell Photo Printer 720 vo…
·De voordelen van een LaserJet printer 
·MSI 945 Neo5 USB Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com