Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De Kindle Fire vs de Apple iPad
Toen Apple eerst vrijgegeven van de iPad , het apparaat was weergaloos in zijn mogelijkheden . Nu , hebben andere fabrikanten naar voren komen met hun eigen apparaten aan consumenten meer keuzemogelijkheden in de tablet- pc-markt te geven . Onder deze is Amazon's nieuwste versie van haar Kindle eReader , de Kindle Fire . Het apparaat beschikt niet over alle functies en krachtige hardware van een iPad , maar wel met veel van zijn eigenschappen met een aanzienlijk lager prijskaartje . Systemen die werken

De iPad , net als andere mobiele apparaten van Apple , maakt gebruik van het iOS mobiele besturingssysteem , terwijl de Kindle Fire maakt gebruik van een aangepaste versie van Google's Android besturingssysteem . Zonder schending van inhoud de servicevoorwaarden van het apparaat , kunt u alleen downloaden apps voor je iPad van Apple 's App Store . De Kindle Fire 's Android besturingssysteem kun je apps van Amazon 's App Store of ze handmatig installeren door sideloading APK -pakketten . Het is technisch mogelijk om apps uit de Google Marketplace te installeren op uw Kindle Fire , maar Google vereist dat u uw apparaat geregistreerd bij een Google-account . De Kindle Fire geeft geen standaard methode voor het registreren van uw apparaat naar een Google-account , dus het installeren van apps uit de Google Marketplace is technisch mogelijk maar praktisch moeilijk . Het besturingssysteem van de Kindle Fire 's kunt u ook het apparaat gebruiken zonder ooit aan te sluiten op een computer , terwijl de iPad vereist dat u een computer te gebruiken voor bepaalde configuratie-en onderhoudstaken .
Gebruikt
< br >

Zowel de Kindle Fire 's Android besturingssysteem en iOS van de iPad zijn app - centric , zo veel van hun toepassingen overlappen . Functie van de Kindle Fire als een eReader wordt weerspiegeld door de iOS Kindle app, waarmee je een van je Kindle boeken op uw iPad te lezen . De iPad kan ook downloaden apps te kopen en e-boeken lezen van de concurrenten van Amazon . Het vermogen van de apparaten ' te grote social networking sites gebruiken , spelletjes spelen en gebruik maken van professionele productiviteit software komt ook van de apps die u kunt downloaden van het apparaat respectievelijke app store . Apple's App Store heeft een grotere selectie van apps , die u toestaat om uw iPad te gebruiken voor meer doeleinden dan de Kindle Fire , maar Amazon werkt aan het verhogen van het aanbod zijn eigen winkel aan de functionaliteit van de Kindle Fire te breiden .
< Br >
Mediaopties

Een van de belangrijkste trekt voor zowel de iPad en de Kindle Fire is hun vermogen om te slaan en te streamen van multimedia-inhoud . Naast apps van derden die u in staat om muziek of video streamen vanaf verschillende bronnen , beide apparaten hebben hun eigen interface voor het gebruik van uw muziek , films of tv-shows . De iPad synchroniseert uw multimedia content via iTunes , waarmee je kiezen welke items uit uw iTunes- bibliotheek die u wilt plaatsen op uw iPad om later af te spelen . De Kindle Fire kun je muziek en video's via een USB -poort , muziek streamen vanaf uw Amazon Cloud Drive en streamen van films of tv- shows van uw Amazon mediabibliotheek zijdelingse . U kunt media die je fysiek zijn opgeslagen op uw apparaat overal spelen , maar als u wilt uw media streamen vanaf het internet , moet u verbinding maken met een Wi - Fi-netwerk of een mobiele breedband - compatibel apparaat. U kunt kiezen tussen een Wi - Fi- only of breedband - capabel iPad , maar de Kindle Fire komt alleen in Wi - Fi- modellen.
Hardware Specs en prijs

Kindle Fire niet proberen te concurreren met de iPad op hardware specificaties . De iPad is een groter apparaat . Het heeft ook een LED -scherm , vergeleken met IPS scherm Kindle , een tien - uur levensduur van de batterij , in vergelijking tot acht uur batterijduur Kindle 's , en zijn kleinste harde schijf grootte is twee keer de grootte van de Kindle Fire's 8GB rijden . In tegenstelling tot de iPad , heeft de Kindle Fire niet over een camera en 1GHz dual - core processor van de Kindle Fire is niet zo krachtig als de iPad 1GHz dual - core processor . Het gebied waar de Kindle Fire concurreert met de iPad is in zijn prijsklasse . Voor soortgelijke functies , de Kindle Fire kost ongeveer $ 200 , terwijl de iPad kan variëren van ongeveer $ 500 tot meer dan $ 800. De iPad was niet de eerste consument tablet-computer te gaan op de markt , maar het was de eerste die een ontmoeting met groot commercieel succes . Hardware en de prijs van het apparaat geven de doelgroep van consumenten die willen de meest technologisch geavanceerde tablets en bereid zijn te betalen dienovereenkomstig . De Kindle Fire specifiek onderscheidt zich met zijn prijs tot doel consumenten die willen de mogelijkheden van een tablet-computer , maar er de voorkeur aan af te zien van het hebben van de nieuwste en beste hardware om honderden euro's besparen .
< Br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een webcam instell…
·Hoe je dvd's op een Samsung DV…
·Wat is een SVGA -kabel ? 
·Wat is een NetGear WG111 ? 
·Realtek Audio Driver Installat…
·Hoe uw computer inschakelen He…
·Soorten Computer Randapparatuu…
·Wat is een Vesa -connector ? 
·Hoe maak je een Floppy Drive c…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe vindt mijn 2.0 USB -poort 
·Hoe kom ik in de BIOS in PowerSpec ? 
·Het instellen van Geavanceerde functies …
·Wat is DVI - D Video 
·Hoe kan ik een externe USB- schijf conve…
·Hoe je brief de Flash Drive 
·Online Security Camera Installatie 
·DVI Vs . VGA Interferentie 
·Hoe kan ik iPad Iconen Into Categorieën…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com