Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
De Kindle Wi - Fi vs De Nook WiFi
Er is geen duidelijke beste product tussen de high - end Kindle Fire en Nook Tablet of tussen de medium - range Nook Color en Kindle Touch als het gaat om WiFi eReaders . Een van hen , echter, is het beste product voor u . Welke het beste is afhankelijk van uw voorkeuren over onderwerpen als e - book formaten , hoe apparaten opslaan van uw e - boeken en multimedia bestanden , als je een grote collectie digitale items van Amazon , en als u genieten van een bezoek Barnes & Noble winkels . Besturingssystemen en App Stores

Zowel de Kindle Fire en het touch screen Hoekjes run gewijzigde versies van Google's Android besturingssysteem . De gebruikersinterfaces zijn allemaal sterk veranderde en de primaire bronnen van apps voor deze apparaten zijn Amazon en Barnes & Noble 's app stores . De Nook Color en Tablet hebben geen directe toegang tot de Android Marketplace , en Barnes and Noble Nook zijn software-updates uitgebracht om te voorkomen dat u sideloading Android apps via de USB -poorten van hun apparaten ' . De Kindle Fire doet u toelaten om zijdelingse apps op uw apparaat , evenals de toegang ofwel de Google Marketplace of Amazon app store . Echter , uw Kindle Fire moet geregistreerd zijn om een Google-account voordat het daadwerkelijk apps kunt downloaden van de markt , en er is geen directe of gemakkelijke manier om dat te doen .
Hardware
< br >

de Nook Color , Nook Tablet en Kindle Fire hebben allemaal IPS schermen , terwijl de Kindle Touch maakt gebruik van een E Ink Pearl scherm . Onder de motorkap , zowel de Kindle Fire en Nook Tablet hebben dual - core, 1 GHz processor , terwijl de Nook Color en de Kindle aanraking gebruiken 800MHz , single-core processors . De Nook Color paren deze processor met 8GB intern geheugen en de Nook Tablet kan komen met 8GB of 16GB , afhankelijk van het model dat u kiest . Beide Nook -apparaten toestaan ​​om naast dit geheugen met een SD -sleuf die kaarten kunnen aanvaarden tot 32GB . De Kindle Touch heeft 4GB intern geheugen en de Kindle Fire wordt geleverd met 8GB . De Kindle-apparaten hebben geen SD card slots , maar Amazon laat u overtollige bestanden op te slaan in de cloud opslagsysteem gratis.
File Formats

Toen het gaat om het lezen van e - boeken en documenten , zowel de Kindles en hoekjes ondersteunen eenvoudige tekst ( TXT ) -bestanden en PDF's . De hoekjes kunt ook de ePub -formaat , waarin Barnes & Noble verkoopt zijn e - books . De Kindles kan geen gebruik maken van ePub bestanden maar lees onbeschermde MOBI bestanden en Amazon's AZW -formaat , waarbij Amazon verkoopt zijn Kindle boeken . De Kindle Fire kan ook Microsoft Word- documenten te lezen , terwijl de hoekjes kan lezen Word- , Excel- en PowerPoint-bestanden . U kunt Word-documenten lezen op een Kindle Touch , maar eerst moet je om het te versturen via Amazon's document conversie service . De conversie dienst zal het document toevoegen aan bibliotheek van uw Kindle de volgende keer dat het heeft een Wi - Fi-verbinding . Terwijl ePub en MOBI ondersteuning is exclusief voor beide familie van lezers , als u grote e - book collecties in een formaat of de andere die niet DRM-beveiliging hebben je een grote verscheidenheid van toepassingen van derden gebruiken om te vertalen van het ene formaat naar het andere .
multimedia Streaming mogelijkheden

Terwijl multimedia -functies van de Kindle Touch 's zijn beperkt tot het bekijken van grijs - schaal versies van sideloaded foto's en het luisteren naar MP3's , de Kindle Fire en de Nook -apparaten hebben allebei volledig functioneel browsers en streaming media -mogelijkheden als het apparaat is verbonden met een Wi - Fi-netwerk . Alle drie apparaten ondersteunen HTML5 , de opvolger van mobiele Flash voor multimedia-inhoud ingebouwd in webpagina's , alsmede applicaties voor het streamen van films en tv-shows via diensten als Hulu en Netflix .
Device Exclusieve Kenmerken < br >

Een functie die is exclusief voor de Kindle Fire is officieel en geoptimaliseerde streaming toegang tot uw Amazon Instant Video Library . Als alternatief , de Nook Tablet en Nook Color kan verbinding maken met AT & T hotspots gratis landelijk . Bovendien, als je een Nook in een Barnes & Noble winkel kunt u verbinding maken met Wi - Fi-netwerk van de winkel en blader door de totaliteit van een e - book verkoopt het bedrijf voor maximaal een uur . Deze termijn geldt voor de afzonderlijke titels u bladeren ( een uur per boek niet een uur per dag ) , en deze termijnen dagelijkse reset zichzelf .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Vergelijking van DVD-R Vs . DV…
·Problemen Altec Lansing VS4121…
·USB- muis verstijft op een Del…
·Hoe kan ik een webcam in een W…
·Hoe maak je een oudere iPod Re…
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Waarom de USB- verlengkabels W…
·Hoe de inkt resetten in een Ca…
·Schuif naar DVD conversie 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te kiezen Wi - Fi of 3G iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe de Casio FX - 991ES Gebruik 
·Hoe maak je een Wireless Keyboard Instal…
·Hoe de functietoetsen Unlock op een HP L…
·Hoe om programma Overdracht van Dell Des…
·Hoe maak je een cd Get out van een iMac 
·Heeft een netbook Heeft u een microfoon …
·Hoe te Refill een Epson T019 
·Hoe een Corrupte Printer Fix Spool 
·Hoe maak je een tweede bureaublad inscha…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com