Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat zijn PCMCIA -kaarten?
Als u een oude laptop of notebook computer dan kan het onder andere een multifunctionele PCMCIA ( Personal Computer Memory Card International Association ) kaartslot . De PCMCIA-kaarten die passen in deze sleuf bevatten geïntegreerde schakelingen met een scala aan functies , met inbegrip van netwerk -en internettoegang , televisie tuners en geheugen - uitbreiding . De internationaal erkende PCMCIA-standaard gegarandeerd betrouwbare verbinding tussen computers en randapparatuur . Geschiedenis

Een van de problemen met het snelle tempo van de computer-technologie is dat verschillende fabrikanten kunnen systemen die niet op elkaar aan te nemen . De Verenigde Staten computerindustrie geprobeerd om dit probleem te overwinnen door het creëren van de PCMCIA standaard 1989 . PCMCIA concurreerde met een alternatief systeem dat gebruikt wordt door Japanse fabrikanten computer . De PCMCIA -kaart standaard groeide in populariteit en samengevoegd met de Japanse norm in 1993 . De nieuwe standaard toegestane wereldwijde compatibiliteit van alle randapparatuur op een computer .
Functie

De credit card - formaat PCMCIA kaart had een 68 - pins aansluiting die stevig sleuven in de PCMCIA sleuf op een personal computer . Hoewel meestal gebruikt voor laptop en notebook computers , zou PCMCIA-kaarten ook verbinding maken met desktop computers met PCMCIA slot . PCMCIA-kaarten bood een scala aan functies : Ze begrepen netwerkkaarten, modems , televisie -tuners , harde schijven en geheugen uitbreiding . De eerste digitale camera ook gebruikt PCMCIA-kaarten voor het geheugen en opslag .
Voordelen

Het belangrijkste voordeel van PCMCIA-kaarten was ervoor te zorgen dat computergebruikers kunnen kopen apparatuur met standaard hulpstukken gegarandeerd de computer past . Randapparatuur gebruiken nu Express-kaart of USB-aansluitingen in plaats van PCMCIA-kaarten . Echter , in tegenstelling tot de USB-aansluitingen , de PCMCIA kaart was meestal permanent of semipermanently aangesloten op de computer .
Future

De PCMCIA -kaart is verouderd en is nu vervangen door de sneller " Express-kaart " , dat is gebaseerd op dezelfde principes en technologie . Sommige mensen nog steeds verwijzen naar de Express Card als de PCMCIA -kaart . Alternatieve computer randapparatuur verbindingsmethoden , zoals USB ( Universal Serial Bus ) bieden ook meer flexibiliteit en nu overschaduwen PC-kaarten . De meeste laptop en notebook computers nu geleverd met een Express Card en ten minste een USB -poort .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een HP USB VGA Pers…
·PC Based Doe het zelf Bewaking…
·Seriële protocollen 
·RS485 seriële protocol 
·Wat zijn de voordelen van een …
·Hoe Hook Up een laptop om Dire…
·USB -kabel Specificaties 
·Hoe te Turn Up the Volume On S…
·Wat is een Swing Drive ? 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Pros & Cons van Macbook Memory Upgrade 
·Hoe maak je een Razr V3 Synchroniseren m…
·How to Get Rid van lijnen op een Pandigi…
·Hoe de Device Driver Update voor Direct …
·Hoe controleert de frequentie van het RA…
·Hoe om te achterhalen wat Model My Print…
·Hoe pas ik mijn Compaq nc6220 Monitor ? 
·Hoe je het moederbord vervangen op een D…
·Hoe de WEP-sleutel op BT Broadband zoeke…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com