Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe kan ik een ePub maken voor de iPad
EPub is een van de meest bekende e - book formaten , gebruikt voor boeken gekocht bij de Apple iBookstore en voor verschillende gratis e - book websites zoals Project Gutenberg en Bookrix . Er zijn twee eenvoudige manieren om uw boek als een ePub -document op uw iPad toe te voegen . Voor persoonlijke documenten , kunt u een conversie service en voeg de boeken op uw iPad handmatig met behulp van iTunes . Voor commerciële projecten , kunt u uw boeken uploaden naar het e - book distributiedienst Smashwords , waarvan de inhoud als een ePub- documenten in de iBookstore levert . Instructies
Conversie en iTunes
1

Kies een conversie programma voor uw huidige bestand . Voor basis- , web - based conversie kunt u overwegen ConvertFiles.com , die de basis DOC , RTF , PDF en TXT- bestandsindelingen verwerkt . Calibre is een e - book management programma voor Windows , Linux en OS X die conversie en beheer toestel omgaat , maar het biedt geen ondersteuning DOC-bestanden , maar het ondersteunt ODT , de OpenDocument tekst formaat, evenals PDF , RTF , TXT en HTML .

Ingang 2 uw boek in het programma . Als u gebruik maakt ConvertFiles.com , klikt u op de knop 'Bladeren' om een ​​document te kiezen van uw computer . Kies " EPUB Boek ( . Epub ) " als output formaat van de drop-down box , en klik op de " Convert" knop . In Calibre , klik op de " Add " knop op de werkbalk , zodra het boek is toegevoegd aan uw bibliotheek , selecteer het en klik op de "Convert " knop op de werkbalk . Kies " EPUB " van de output formaat in de rechterbovenhoek van het venster conversie .

Open iTunes 3 zodra het boek is omgezet naar de EPUB -indeling . U kunt slepen en neerzetten van de EPUB- document in uw iTunes-bibliotheek , of ga naar " File " en klik op " Voeg toe aan bibliotheek . "
4

Sluit uw iPad aan op uw computer . Als iTunes is ingesteld om uw boeken automatisch te synchroniseren , gewoon beginnen met het synchroniseren met uw nieuwe documenten naar uw iBooks planken toe te voegen . Als u de inhoud handmatig te beheren , selecteert u de EPUB- document en sleep deze naar uw iPad op de linker zijbalk om deze toe te voegen aan het apparaat .
Distribution met Smashwords
5

Maken uw eerste document in de standaard dOC-formaat ; Smashwords behandelt alleen de doc -formaat , en kan niet boeken die groter zijn dan 5MB verwerken . . Je moet ook cover art in het JPG- , GIF-of PNG-formaat , het deksel moet zo minimaal 600 pixels hoog
6

Maak een account op Smashwords . . Zodra het account is aangemaakt , log in en ga naar je dashboard . Klik op " publiceren een boek . " Smashwords adviseert het lezen van zijn stijl gids voor de juiste book -formaat , evenals de distributie informatie Smashwords , voordat het uploaden van uw boek .
7

Vul de titel van uw boek , evenals een korte en lange beschrijving , deze beschrijvingen worden gebruikt retailer websites . Selecteer de taal , beoordeling van inhoud en prijs voor uw e - book . Je hebt ook de categorieën te kiezen en tags toevoegen aan uw boek .
8

Kies het e - book formaten die je wilt je boek beschikbaar te zijn binnen Deze formaten samenvallen met de winkels je boek beschikbaar kunnen zijn inch Kies " EPUB " te distribueren naar de Apple iBookstore , evenals andere belangrijke e - book retailers . U kunt kiezen voor meerdere formaten voor uw boek . De cover afbeelding en documenten
9

uploaden . Zodra u het deksel en het document hebt geselecteerd , beoordelen de uitgeverij overeenkomst en klik op de knop 'Publiceren'
10

Controleer uw dashboard voor de voortgang van uw boek - . Je kan nodig zijn om wijzigingen aan te brengen om uw boek , als uw EPUB-bestand niet voldoet aan eisen voor de iBookstore . Zodra de conversie is voltooid , moet u uw EPUB document te valideren en toe een ISBN aan uw boek . ISBN -nummers kunnen worden aangeschaft via Smashwords of ISBN.org . Smashwords beveelt EPUBCheck voor het valideren van uw boek . Zodra uw boek is gevalideerd , heeft een ISBN en is goedgekeurd , kan het een beetje meer dan een week duren om te verschijnen in de iBookstore .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je Wireless Headphones con…
·Hoe maak je een Pandora -radio…
·Hoe de iPad Dock Pop Make Up 
·Hoe de Kindle App te installer…
·Hoe maak je een DCF bestand co…
·Hoe maak je een Multiple hoofd…
·Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
·Hoe je films omzetten naar de …
·Hoe de Sent From My iPad Signa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toegang krijgen tot de schijf op een Dod…
·Hoe herken ik de snelheid van een Flash …
·Hoe maak je een VGA naar S Video Build 
·Hoe Hook Up Speakers een Dell CPU 
·Hoe Goedkope RAM -geheugen kopen 
·De meeste mensen opscheppen over hoe gro…
·Definitie van Multimedia Card 
·Wat zijn Processor Pin configuraties ? 
·Seagate 20.109 IDE harde schijf Specific…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com