Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Kunt u Projecteer een laptop scherm naar uw HDTV via een DVD-speler ?
U kunt uw laptop scherm niet projecteren op uw HDTV via een dvd-speler . U kunt echter , het projecteren van beelden direct op een HDTV met de juiste output-poorten op de laptop . Met een interne dvd-drive in uw laptop , kunt u aanwezig zijn de beelden die hij creëert op een HDTV . Veel mensen verwarren een DVD-speler met een dvd-station . DVD spelers
Sluit een basis dvd-speler op een HDTV met RCA -kabels .

dvd-spelers zijn er in verschillende kwaliteitsniveaus met een selectie van de uitgangen die direct aansluiten op HDTV sets . Lager geprijsde modellen te produceren van een standaard - definition composiet videosignaal , en sluit met een drieweg- RCA-kabel die push - on stekkers heeft , en die twee kanalen van audio bevat . Meer geavanceerde modellen zetten de videosignalen naar analoog high - definition , en stuur ze op drie-weg component videokabels , met twee extra aansluitingen voor audio . High - end modellen upconvert de signalen naar digitale , en stuur ze op HDMI-kabels . DVD- spelers niet hebben ingangen om signalen te ontvangen van laptops of een andere bron .
HDTV Ingangen

HDTV
hebben verschillende input formaten een groot aantal signaalbronnen tegemoet waaronder DVD-spelers , video game consoles , kabel- en satelliet -ontvangers , AV- receivers , Blu -ray-spelers en computers . Als een HDTV standaard - definition signaal van elke bron ontvangt, upconverts aan een signaal dat het scherm vullen. Sommige formaat ingangen leiden tot zwarte randen op het scherm , maar veel HDTV's hebben formaat controles om de afbeelding om de ruimten volledige stretch of vergroten . Veel HDTV's worden geleverd met 15 - pins VGA-poorten gewijd aan analoge computer -ingangen , meestal met labels zoals "PC Connection , " " RGB /PC ", " RGBHV " of " HD 15 . "

laptop video Uitgangen

Als uw laptop heeft een extra video-uitgang voor een externe monitor , kunt u deze direct aansluiten op een ingangspoort op een HDTV . Analoge uitgangen kan composiet video , component video en VGA zijn . Digitale signalen kunnen verbinden met een HDMI-poort , die ook heeft de capaciteit om geluid te dragen . Zonder een extra video-uitgang , kunt u een adapter die past in een USB-poort op de laptop aansluiten op een HDTV te kopen . USB -video -adapters worden geleverd met verschillende formaat opties in een breed scala van kwaliteiten en prijzen .
Laptop DVD Drive
Een laptop kan direct dvd's af te spelen op een HDTV .

Als een laptop heeft een interne dvd-drive en een externe video -aansluiting , kan hij bij de dvd-beelden op een HDTV . Met analoge formaten , kunt u het geluid aansluiten op uw HDTV met behulp van een RCA - naar - mini- adapter in de hoofdtelefoonaansluiting , en RCA audiokabels aan op de HDTV -ingangen . Met HDMI , kunt u in staat om de route van de audio naar de HDTV met geavanceerde instellingen om uw audio -en videokaarten in je device manager . Normaal gesproken DVD geluid in een laptop gaat naar zijn interne luidsprekers en hoofdtelefoon aansluitingen . Raadpleeg de handleiding van uw laptop eigenaar .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een IBM T40 berich…
·Hoe Memory in een Compaq LTE 5…
·Hoe de helderheid te verminder…
·Hoe kan ik een Atheros AR5008 …
·Hoe kan ik een Toshiba M305 - …
·Specificaties van de HP Pavili…
·Hoe te Objecten roteren tijden…
·Dell Inspiron Vs . Studio 15 L…
·Hoe speel je een DVD op een HP…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe je externe gevoede luidsprekers Haak…
·Hoe maak je een KBC BIOS Reset 
·Hoe kan ik een externe monitor op een Th…
·Hoe maak je een Multi Card Reader Gebrui…
·Hoe je CPU Fan fouten te repareren 
·Hoe te Log in om Windows Vanuit Mac Boot…
·Hoe elkaar te halen een Alienware Laptop…
·Hoe maak je een EIDE WD Caviar SE harde …
·Hoe krijg ik de headset werken op mijn c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com