Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een EIDE WD Caviar SE harde schijf installeren
EIDE , wat staat voor Enhanced Integrated Drive Electronics , is een harde schijf -interface ontwikkeld door Western Digital . De Caviar SE is een van de vele modellen van harde schijven die Western Digital produceert . De EIDE Caviar SE's variëren in capaciteit van 40GB tot 500GB , en wordt aangesloten op het moederbord via een 40 - polige lintkabel . Oudere moederborden ondersteunen mogelijk niet de snellere 100MB /s data transfer snelheid van de EIDE Caviar SE drives , maar zal nog steeds draaien op de lagere snelheid . Wat je nodig hebt
EIDE WD Caviar SE harde schijf
40-pin EIDE lintkabel
Philips schroevendraaier , nonmagnetized
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de computer om elektrische schokken te voorkomen , verwijder vervolgens het zijpaneel om toegang te krijgen tot de binnenkant . kopen van 2

Monteer de harde schijf in het geval , normaal gesproken naar de onderkant , voorkant van de zaak , en zet het op zijn plaats in een lege sleuf met twee schroeven aan elke kant van de harde schijf . U kan nodig zijn om de andere zijpaneel van de computer te verwijderen om schroef in alle van de schroeven . Als u de installatie deze harde schijf als de primaire schijf en wordt het vervangen van de oude schijf , draai de oude schijf , dan plaatst u de schijf in dezelfde sleuf waarin u de oude schijf verwijderd . Een primaire schijf , de plaatsing van de harde schijf in de sleuven is willekeurig . Als u de installatie deze harde schijf als secundaire schijf , installeert echter dit station onder de andere schijf . Dit zal helpen met later de IDE-kabel aansluiten .
3

Stel de jumper op de achterkant van de harde schijf . De jumper is het kleine zwarte plastic stuk gaan rond een paar aansluitingen aan de achterkant van het station . Als je gaat om de drive te gebruiken als primaire en enige harde schijf van de computer , dan moet u de jumper geheel te verwijderen . Als dit een secundaire vaste schijf , moet u deze op slave , dat is de tweede naar de laatste paar connectoren van rechts .
4

Sluit de EIDE ribbon kabel van het moederbord naar de harde schijf . De blauwe stekker gaat naar het moederbord . Als u gebruik maakt van dit als een primaire schijf , sluit de zwarte connector aan op de harde schijf . Als u gebruik maakt van deze als uw secundaire harde schijf , sluit de grijze connector naar dit station , sluit vervolgens de zwarte connector op de primaire schijf .
5

Sluit de zaak en start de computer .

6

de schijf formatteren . Als u dit installeert als een primaire schijf , plaatst u de installatie van het besturingssysteem schijf , volg de aanwijzingen om het besturingssysteem te formatteren en installeren op de schijf . Als u gebruik maakt van dit als een secundaire schijf , klik met de rechtermuisknop op 'Deze computer' , klik vervolgens op " beheren . " Selecteer " Disk Management" in het linker menu , klik rechts op de nieuwe drive en klik op Opmaak . Klik op " OK " om de schijf te formatteren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Soorten Neutron Detector 
·Hoe USB 2 poorten Activeer 
·Hoe zien of een gebruikte lapt…
·Linux Compatible Interne Modem…
·Hoe te Clone & Kopieer een lap…
·Hoe een Gewiste Disk Recover 
·Hoe kan ik een externe tv- tun…
·Hoe kan ik een vergeten in een…
·Hoe de maximale Data Transfer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Ink Levels resetten op een HP D75…
·Hoe te Loran TD's converteren naar GPS 
·Hoe beter Cable Receptie op een TV- tune…
·Hoe naar Mount een Case Fan in een PC 
·De USB- stick is niet reageert op mijn T…
·Hoe Hook Up een Logitech Z5500 om een XP…
·Hoe maak je een model M Keyboard Repair 
·Hoe te Connect SCSI- naar-USB 
·Hoe te verbinden de draadloze kaart op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com