Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Memory installeren in een Compaq Nx 7400
De Compaq NX7400 is een 15 - inch breedbeeld notebook uitgerust met een Intel Core Duo , Core Solo of Celeron M processor . Afhankelijk van de configuratie die de NX7400 is gekocht met , kan het zijn zo weinig als 512 MB ​​RAM . Echter , de hardware kan ondersteunen maximaal 4 GB . Upgrade van het geheugen in uw Compaq NX7400 voor extra snelheid bij het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijk of met behulp van het geheugen - intensieve applicaties zoals VMWare . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier Pagina 2 DDR2 - 667 ( PC2 - 5300 ) of DDR2 - 533 ( PC2 - 4200 ) ( alleen Celeron M ) DDR2 - SDRAM notebook geheugenmodules (maximaal 2 GB elk) < br >
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de notebook uit en koppel de kabels los van het, met inbegrip van de stroomkabel . Verwijder de batterij , en zet u de computer om, zodat de onderkant naar u toe . Aan de onderkant van de notebook , zal je een rechthoekig plastic hoes met beveiligd door een schroef zien . De schroef zal een pictogram ernaast die eruit ziet als een geheugenmodule ( rechthoekig met pinnen aan de onderzijde ) . Kopen van 2

Verwijder de schroef waarmee de geheugenmodule los en breng het deksel weg van de notebook . Dit toont de eerste van de twee NX7400 geheugenmodules . Beide modules worden beveiligd door een metalen arm aan weerszijden .
3

Spreid de metalen armen weg van de geheugenmodule . De module zal pop uit de sleuf . Het kan dan van de notebook worden met de hand verwijderd .
4

Installeer de nieuwe geheugenmodule door het schuiven van de metalen bodem van de module in de upgrade -slot , dan is het indrukken van de bovenste gedeelte van de module naar beneden totdat de metalen armen snap rond de module . Als je niet hoort een "klik ", verwijdert u de geheugenmodule en plaats deze opnieuw .
5

Schroef de plastic kap weer op zijn plaats . De eerste geheugenmodule is klaar voor gebruik . De tweede bevindt zich onder het toetsenbord .
6

Zoek en verwijder de twee schroeven aan de onderkant van de notebook met toetsenbord - vormige iconen naast hen . Draai het notebook om en open het scharnier zo ver mogelijk naar binnen . Kijken naar het toetsenbord , zal je vier plastic clips te zien aan de bovenkant , tussen de toetsen .
7

Duw elke plastic clip naar beneden , naar de onderkant van het toetsenbord .
8 < p > Til de bovenste helft van het toetsenbord en leg het over het trackpad aan de onderkant van de notebook . Merk op dat het toetsenbord nog is aangesloten op de computer door een datakabel onderaan . Laat deze kabel alleen. Onder het toetsenbord , zal u de tweede geheugenmodule vinden .
9

Verwijder en vervang de tweede geheugenmodule met dezelfde methode zoals beschreven in de stappen 3 en 4 .
10 < p > plaats het toetsenbord terug in het lichaam van de notebook en duw de plastic clips terug op zijn plaats . Sluit de notebook scharnier en draai de computer om , zodat je op zoek bent weer op de bodem .

Schroef 11 het toetsenbord schroeven weer op zijn plaats . De computer is klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe naar Dim uw laptop 
·Hoe maak je een Wireless Cable…
·Hoe je het toetsenbord verwijd…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Welke elementen worden gebruik…
·Hoe schakel ik mijn HP Pavilio…
·Sleutels geplakt 
·Hoe te Bezel verwijderen van e…
·Hoe maak ik een Neoware Wirele…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe laag Toner Bericht HP laserprinter S…
·Hoe maak je een SD -kaart uitwerpen 
·Tutorial voor 10 -Key Typing 
·Hoe maak je een seriële kabel met Xbee …
·Soorten PC Moederborden 
·IBM Thinkpad R40 Memory Types 
·Problemen met een Matshita UJ - 810 
·De iMac M4984 Specificaties 
·Hoe je CPU-snelheid wijzigen op de Batte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com