Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Wireless Cable Koppel op een Toshiba L35
De Toshiba L35 laptop beschikt over een 15,4 - inch scherm , een Celeron M 440 processor draait op 1,86 GHz , 512 MB ​​RAM geïnstalleerd ( random access memory ) en een 80 GB harde schijf . De notebook is voorzien van een draadloze kaart voor gebruik met een router naar Internet draadloze connectiviteit bieden . De kaart wordt op zijn plaats gehouden door twee draadloze antenne kabels die kunnen worden verwijderd door de draadloze verbinding aan de achterkant van de Toshiba L35 laptop . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 down de Toshiba L35 laptop computer en trek de stekker uit de achterkant van het apparaat . Garanderen dat er geen stroom wordt ontvangen door de computer . Kopen van 2

Sluit het beeldscherm en zet de Toshiba L35 laptop over . Onderzoek de achterkant van de unit en zoek de batterij . De horizontale batterij schets voor het apparaat moet duidelijk zichtbaar zijn op de top van het apparaat . Het zal iets uit het midden en rechts uitgelijnd .
3

Vind de release-mechanisme accu net aan de linkerkant van de omtrek van de accu 's . Verplaats deze schuif mechanisme naar rechts om de batterij los te maken . Houd de schuif naar rechts met de ene hand en grijp de rand van de batterij met de andere . Trek de batterij uit . Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel .

Kijk 4 helemaal onderaan midden van de achterkant van de Toshiba L35 laptop computer . Er zal een vierkante omtrek hier te zijn . Dit is de draadloze kaart compartiment dat wordt afgeschermd door een zwarte cover . Onder de kap ligt de kaart en de bijgevoegde draadloze kabel . Verwijder de schroeven aan de omtrek van het deksel met een kruiskopschroevendraaier .
5

Trek betrekking op de draadloze kaart compartiment af .
6

Trek voorzichtig aan een rand van het draadloze kaart , maar probeer niet om het volledig te verwijderen . Het wordt op zijn plaats gehouden door bijgevoegde draadloze kabels . Er is een witte kabel (hoofd ) en een zwarte kabel ( extra ) .

Wip 7 de antennekabels van de draadloze kaart . Elke kabel loopt en bevestigd in een connector . Til voorzichtig op elke aansluiting slechts een paar millimeter en trek de kabels uit . Let er dan op te tillen van te hard op de connectoren , anders kunnen ze breken .

Previous: Next:
  laptops
·HP vs Dell laptops 
·Acer Aspire 5920G Specs 
·Hoe je het scherm helderder te…
·Hoe de Backlight Lamp vervange…
·Wat heb je nodig om een monito…
·School laptop Care 
·Inspiron 1125 Specs 
·HP DV2500 Specificaties 
·Hoe het toetsenbord te wijzige…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De Doe - Het-Zelf RPM Meter 
·Hoe maak je een Compaq Presario CMOS Pas…
·Hoe PC Card Slots inschakelen 
·Veilige verwijdering van oude computers 
·Hoe maak je een High - End computer te b…
·Hoe maak je afdrukken een Jaarkalender 
·Hoe maak je een Wireless PCI Adapter Pro…
·Centrino Vs . Celeron 
·Hoe kan ik mijn HP 1315 Terug All - in-O…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com