Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Barcodes Explained
We hebben allemaal gezien barcodes op de producten die we kopen , maar er zijn veel andere plaatsen barcodes worden gebruikt . En er zijn vele soorten barcodes , je bent waarschijnlijk bekend met de standaard barcodes op producten geplaatst genaamd 1D ( dimensionele ) barcodes . Deze 1D barcodes zorgen voor een grafische weergave van de UPC ( Universal Product Code ) . Deze barcodes kunnen een kassa ( met een ingebouwde computer heeft ) en een barcodelezer te "lezen " 1D barcodes . Maar er zijn ook 2D-barcodes die vele malen meer informatie dan 1D barcodes kunnen bevatten . Lezen Barcodes

meeste mensen
denken dat de scanner leest de zwarte balken op een barcode , maar echt wat de scanner leest is de ruimte tussen de balken . De scanner is een laser die een laserbundel projecteert , de bundel wordt vervolgens verplaatst over de barcode , meestal via die de laser met een veelzijdige spiegel die wordt geroteerd door een motor . De laser stuitert van de witte ruimtes tussen de balken aan de barcode , en wordt opgepikt door een lichte receptor binnen de eenheid die het licht omzet in een digitaal signaal dat de computer kan lezen .
1D barcodes

Traditionele 1D barcodes
kan tot ongeveer 16 alfanumerieke tekens . Bij een UPC code , de barcode bevat de fabrikant ID-nummer en het artikelnummer. De barcode bevat ook een ruimte op de uiterst links en rechts die de scanner waar de barcode start en stopt vertelt . Er is een sectie met de naam van een "Module Check" die is als een checksum van de computer te vertellen als de barcode op de juiste manier of als deze is beschadigd is gelezen.
2D barcodes
< br

2D barcodes ( ook wel QR , data Matrix , Cool -Data - Matrix , Aztec , UpCode , Trillcode , QuickMark , shotcode , MCODE en BeeTagg ) > kan maximaal 7000 tekens , en ze kunnen komen in zwart-wit en kleur . Er zijn veel toepassingen voor 2D barcodes ; veel staten gebruiken 2D barcodes als back-up voor de magnetische strip op de staatstelevisie rijbewijs . Ze worden ook gebruikt door rederijen zoals UPS ( United Parcel Service ) , en de US Post Office gebruikt ze op Priority mail . Een ander voordeel van het gebruik van 2D- barcodes is dat ze kunnen zeer snel worden gelezen .
Mobile Barcodes

Een nieuwe applicatie die begint een veel momentum te verzamelen bij de consument is het Mobile Barcode applicatie . U gebruikt uw camera uitgeruste mobiele ( mobiele ) telefoon en maak een foto van de 2D- barcode , zodat u informatie rechtstreeks naar je telefoon downloaden ( veel mobiele telefoons worden uitgerust met deze technologie ) . De 2D- barcodes worden nu gebruikt voor een verscheidenheid aan taken , waaronder het verkrijgen van informatie over producten , aankoop van tickets van alle soorten van luchtvaartmaatschappij tot concertkaarten en het downloaden van informatie over producten en diensten . Universiteiten zijn ze zelfs met behulp van om studenten informatie over de kunstwerken tentoongesteld te verkrijgen . Dit is een technologie die op grote schaal wordt gebruikt in Japan , en wordt nu steeds populairder in de VS en andere landen .
Future

Barcode toekomst
lijkt te vorderen in de richting van een nieuwe technologie genaamd Bokodes . Dit zijn kleine LEDs ( Light Emitting Diodes ) die veel meer informatie te verzenden en te lezen op grote afstand . Zij kunnen informatie doorgeven rechtstreeks naar mobiele telefoons over de producten , de vervaldatum , de hoeveelheid en product ingrediënten . Ondernemers kunnen ze in etalages om informatie aan de consument rijden door zoals lopende promoties , menu's , opslag uren , movie lijsten , korte inhoud en een veel meer informatie .
< Br >

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een fotoscanner Fe…
·Problemen met een HP 5590 
·Hoe te TIF -bestanden opslaan 
·Hoe werkt een magnetron Radiom…
·HP 5470C Scanner Specs 
·Top Kwaliteit Photo Scanners 
·Hoe maak je een Microtek ScanM…
·Hoe maak je een Canon ScanFron…
·Hoe te Output Maten oplossen i…
  Related Articles
Blade Servers uitgelegd 
Hoe Barcodes Capture gegevens ? 
Microprocessor Specifications uitgelegd 
PC Processor Cache Explained 
Computer Memory Types Explained 
Computer Processoren Explained 
Compaq Presario Functietoetsen Uitleg 
Laptop geheugen Explained 
De nadelen van Barcodes 
  Hardware Articles
·Hoe te eSATA schijven gebruiken via een …
·Hoe maak je een hard geluid in een Epson…
·Aanwijzingen voor het opstarten met de B…
·AMD Athlon Vs . Pentium Dual Core proces…
·Laserjet 3055 Specificaties 
·Hoe kan ik te ontdoen van de Fingerprint…
·Hoe te Downloads redden van Microsoft om…
·Hoe maak je een Thinkpad USB Vervang 
·Welke drivers in Windows XP zijn compati…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com