Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De nadelen van Barcodes
Barcodes zijn grafische afbeeldingen die een aantal lijnen of staven met verschillende diktes , evenwijdig aan elkaar zodanig dat een scanner doorgegeven langs het beeld hun dikte en afstand met betrekking vertalen van elkaar als reeks cijfers of code . Deze code wordt vervolgens door aangepaste software geïnterpreteerd om prijzen en kous informatie produceren in een poging om te helpen bij de automatisering van de detailhandel en de kous processen . Het is een zeer efficiënte en effectieve systeem , maar , net als elke andere methode van het bijhouden van inventaris , het is niet waterdicht . Prijsstelling Verschillen en Scanproblemen

Toen kortingen gelden voor bar - coded merchandise , kan winkelpersoneel vergeten om code in de kortingsprijs . Dit op zijn beurt kan leiden tot verwarring en vertraging bij de kassa , ze lastig de klant , de caissière , en andere klanten te wachten in de rij . Als een barcode niet kan worden gescand , om welke reden dan ook, de klerk moet lees dan de bijbehorende numerieke code en voer deze handmatig . Omdat griffiers zijn gewend om snel en automatisch scannen van barcodes , zonder enige extra inspanning van hun kant , kunnen hun gebrek aan praktijk in de handleiding code vermeldingen mogelijk ervoor zorgen dat ze te traag en /of onjuist is in het invoeren van de gegevens , verdere vertraging van het betalingsproces .
Label Schade

Barcodes
die zijn afgedrukt op een gescheurde gedeelte van de verpakking , of die zijn besmeurd , vlekkerig of anderszins beschadigd , zal extra scannen problemen opleveren . Als de corresponderende numerieke code wordt ook leesbaar als gevolg van schade , kan het checkout -proces aanzienlijk worden vertraagd , terwijl een ander pakket van dezelfde goederen is gelegen en aan de kassa gebracht voor het scannen .
Financial en kosten Equipment

voor bedrijven die nog niet zijn uitgerust voor barcode kassa , kunnen de kosten van de apparatuur die nodig is om het nieuwe systeem te implementeren worden onbetaalbaar . Andere vertragingen kunnen optreden in de opleiding van werknemers aan te passen aan nieuwe apparatuur , en dure printers moeten worden aangeschaft om gecodeerde labels voor alle goederen die niet voorverpakt komt met een barcode die al op het afdrukt. Dot matrix -en inkjetprinters , bijvoorbeeld , zijn in het algemeen niet afdrukken fijn gedetailleerde barcodes .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te besparen op een externe…
·Hoe to Wire een HAF 932 
·Hoe te verwijderen een HP Pres…
·Hoe te Pictures In Flash Drive…
·Hoe kan ik Undelete een bestan…
·Wat zijn de ISO-normen voor CD…
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
·Hoe het aansluiten van twee ha…
·De problemen met een Plextor S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil tussen een Ide noteb…
·Hewlett Packard 1050 Plotter Papier Capa…
·Hoe kan ik zien wat Speed ​​RAM ik nodig…
·M300 Pocessor Vs . P320 Processor 
·Wat Connector is iets kleiner dan Cat5 ?…
·De Compaq DC7900 Technische Specificatie…
·Hoe de 2600N Toner Chip Reset 
·Hoe maak je een netwerkadapter vervangen…
·Specificaties voor de Toshiba L305D - S5…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com