Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
M300 Pocessor Vs . P320 Processor
M300 en P320 zijn verwijzingen naar twee leden van de Athlon II , een divisie van entry- level tot mid - range processors , of centrale verwerkingseenheden , dat halfgeleiderbedrijf Advanced Micro Devices debuteerde in 2009 . De M300 , geïntroduceerd in 2009 , en de P320 , geïntroduceerd in 2010 , aandeel van verschillende functies . De P320 is een marginaal effectiever processor dan de M300 . Belangrijkste Beschrijving en Fabricage

Elke AMD Athlon II M300 en Athlon II P320 is een dual - core processor , wat betekent dat het heeft twee kernactiviteiten , of processor units . Beiden gaan op laptop personal computers, waardoor hun aanwijzing als mobiele processors . AMD gebruikt de 45 - nanometer productieproces voor elke CPU . De M300 en P320 zijn gemonteerd op een 638 - contact CPU socket genoemd Socket G1 voor de aansluiting op het moederbord voor gegevensoverdracht.
Snelheden

De AMD Athlon II M300 heeft een verwerkingssnelheid van 2 GHz . De AMD Athlon II P320 is iets sneller , op 2,1 GHz . Elke CPU heeft een data transfer snelheid van 1,6 GHz met behulp van AMD HyperTransport link. Echter , de ingebouwde digitale circuit in de M300 die gegevensstroom tussen de chip en het systeem geheugen van de computer worden bestuurd - " de geheugenchip controller " - heeft een snelheid van 400 MHz , terwijl die van de P320 overtreft het met 533 MHz . Ook de M300 werkt met systeemgeheugen met tweede - generatie- double data rate synchronous dynamic random access memory architectuur , of DDR2 SDRAM , terwijl de P320 kan tot DDR3 SDRAM .
Cache en Stroomverbruik

Elke AMD Athlon II M300 en Athlon II P320 heeft twee caches - een Level 1 cache en Level 2 cache - die de processor gebruikt als een snellere manier om toegang te krijgen tot de computer gegevens dan het systeem geheugen . De L1 cache biedt 256 KB , terwijl de L2-cache geeft 1 MB . De M300 verbruikt tot 35 watt , waardoor het minder efficiënt dan de P320 , die een piekverbruik score van 25 W.
Technologies

De AMD Athlon II heeft M300 en Athlon II P320 gebruikt een 64 - instructieset , wat betekent dat de set kan data formaten van maximaal 64 bits verwerken . Andere compatibele instructie sets bevatten de eerste drie generaties van de Streaming Single instructie , meerdere data ( SIMD ) Verlenging of SSE , en 3DNow ! voor meer geavanceerde grafische verwerking . AMD voegt de vierde - generatie- SSE - SSE4 - op de P320 . Elke M300 en P320 heeft virtualisatie voor meerdere besturingssystemen te combineren om de processor middelen en Enhanced Virus Protection gebruiken als een afweermechanisme tegen virussen en malware .

Previous: Next:
  laptops
·Mijn Toshiba Laptop start niet…
·Hoe de Power Supply wijzigen i…
·Hoe maak je een Vista- laptop …
·Hoe maak je een 2530p Fingerpr…
·Wat is een goede laptop voor C…
·Hoe kan ik een laptop verberge…
·Hoe maak je een T410 drive ver…
·Hoe vrij te maken Hard Drive S…
·Hoe start ik een IBM Think Pad…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe je het Control Panel Vervang op een …
·Hoe je documenten importeren naar uw iPa…
·Hoe een herstel-cd verkrijgen voor de HP…
·Weet Laptop Computers Emit Dampen 
·Hoe worden Computers nuttig at Home ? 
·Hoe de titratiecurve van Microsoft Word …
·Hoe Computer Activity Monitor 
·Hoe te formatteren SD- RAM 
·Hoe te Parallel Printer Instellingen Pas…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com