Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop verbergen
Mobiliteit is een belangrijk usability eigenschap voor laptops en notebooks , maar dit gemak kunt ook extra zorg in de weg van veiligheid te creëren . U kunt uw laptop tote rond uw huis en overal in het openbaar , en het helpt om Wi - Fi in uw omgeving . Echter, zodra je settelen , moet u ijverig zijn in het beschermen van de computer tegen fysieke diefstal en virtuele aanvallen . Deze bedreigingen variëren in middelen en methode , maar je kunt een paar voorzorgsmaatregelen te voren nemen om een ​​paar grote zorgen over de bewaring van uw laptop te verzachten . Instructies
1

verbergen uw laptop in verborgen vakken en laden , en onder meubels wanneer het uit te voeren in het openbaar . Een hotelkamer met een combinatie - vergrendeling kluis ; verberg uw laptop in beveiligde koffers die andere, minder waardevolle spullen , zoals kleding en toiletartikelen te houden . Tijdens het vliegen op commerciële luchtvaartmaatschappijen , veilige plaats uw laptop onder de stoel voor je , en te voorkomen dat de overhead bins . In een klaslokaal of een andere publiek - bijeenkomst , plaats je laptop onder je bureau of stoel , als je moet tijdelijk rust laten voor een persoonlijke vakantie , zorg ervoor dat de laptop vergrendeld is en geketend aan een vast voorwerp . Kopen van 2

verkrijgen van een laptop " boekentas , " in plaats van een true-to - vorm laptoptas . Het dunne profiel van de standaard laptop " boodschapper " of " aktetas " type van de tas is een visuele giveaway dat je een dure machine zou kunnen houden . Boekentassen , zoals die worden gebruikt door studenten , misschien desinteresse sommige mensen . Laptop boekentassen worden gevonden in hetzelfde gebied van een winkel als traditioneel boek tassen en portemonnees , maar ook kijken naar deze accessoire in de rubriek computer van een lokale of online winkel .
3

gebruik een laptop privacy filteren om uw computeractiviteiten te verbergen op de monitor . Deze schermen ofwel hechten aan de monitor in frame vorm of als zelfstandige direct voldoen aan het scherm . Alleen gebruikers zitten direct voor en loodrecht op de monitor van de laptop volledig kan zien activiteiten op het scherm , terwijl gebruikers zelfs iets af naar de kant hebben meer moeite met het maken van de details van het scherm . Krijgen deze accessoires bij computer retailers . Sommige fabrikanten maken universele schermen die verschillende laptop merken van dezelfde schermgrootte te passen , terwijl de andere fabrikanten kiezen om het etiket van hun product voor een specifiek merk , model en familie van laptops .
4

Maken gebruik van een netwerk router , waar mogelijk , om de laptop te verbergen tegen internetbedreigingen . Network Address Translation ( NAT ) is de technische benaming van dit proces van het verbergen van Internet ( IP ) -adres van de computer protocol van extern verkeer . Routers ondersteunen meerdere computeraansluitingen met een Internet Service Provider ( ISP ) , en de aard van NAT wijst alternatieve IP-adressen die het ware bestaan ​​van de computers te verbergen . Of u de laptop via de Ethernet-kabel of Wi - Fi- adapter aan te sluiten , moet de router automatisch een IP -adres toewijzen aan de computer en de extra configuratie van uw kant als de gebruiker is meestal niet nodig .
< Br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je koptelefoon gebruiken z…
·Acer Aspire 5100-3357 Specific…
·Om de Heat Vergadering op een …
·Hoe u een Dell M1530 Wireless 
·Hoe je het toetsenbord te verw…
·Hoe de instellingen wijzigen v…
·Hoe de PS3 controller gebruike…
·IBM X60 Specs 
·HP Dv6933cl Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De Video Controller kan niet worden geï…
·Hoe de informatie opslaan op een harde s…
·Hoe te installeren Mijn HP PSC 1210V All…
·Hoe weet ik of RAM in een computer zal w…
·Ik zoemde in op My Screen of andere mani…
·Hoe maak je een Logitech Cordless Mouse …
·Hoe schoon Gedroogde Inktpatronen 
·Hoe maak je een computerscherm Schakel o…
·Hoe goed formatteren van een DVD - R 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com