Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
IBM X60 Specs
IBM markten laptops onder het merk Lenovo . De ThinkPad X60s serie wordt beschouwd als ultraportable vanwege zijn omvang ( 12,1 - inch scherm ) en het gewicht ( £ 3,5 ) . De ThinkPad X60 -model , een bijgewerkte versie van de ThinkPad X32 , werd gelanceerd in januari 2006 . Het verschilt van andere X60s serie modellen omdat het Core Duo- processors en biedt snellere prestaties . Lenovo niet langer markten de X60 , maar geeft wel technische ondersteuning vanaf oktober 2010. Harde schijf en RAM

De X60 heeft een Toshiba 80 gigabyte ( GB ) harde schijf die draait op 5400 RPM . Het wordt standaard geleverd met 512 megabyte ( MB ) DDR2 SDRAM ( double data rate synchronous dynamic random access memory interface) en kan worden geconfigureerd om de opslag van maximaal 2 GB aan data . De harde schijf kan worden opgewaardeerd tot 100 GB op 7200 RPM .
Grafieken

De Intel Graphics Media Accelerator 950 is onderdeel van de chipset op het moederbord van de X60 's . Het is ontworpen om functionaliteit , waaronder de snelheid en meer opties zonder dat een aparte videokaart . Het heeft een 256 - bit graphics core draait op 400MHz en kan weergeven op 2048 x 1536 maximale resolutie . Standaard schermresolutie van de X60 is 1024 x 768 , maar het kan de uitgang van 2048 x 1536 via de monitor out poort .
Havens

Er zijn drie USB 2.0 poorten op de X60 . Andere poorten bevatten FireWire , monitor uit , Ethernet LAN , modem , hoofdtelefoon line- out en power jack .
Slots

Slots
op de X60 voorzien van een PCMCIA Type II . ( . PCMCIA staat voor Personal Computer Memory Card International Association ) De Type II -slot kan een Type II -kaart of een Type I kaart te houden , de kaarten kunnen geheugen toe te voegen aan de computer . Andere slots zijn beschikbaar voor een SD-geheugenkaart , meestal gebruikt bij digitale camera's , en er is ook een uitbreidingsslot beschikbaar voor aansluiting op een docking station .

Previous: Next:
  laptops
·Verschil tussen Asus U43JC - X…
·Goede Laptop Eisen 
·Hoe te Reformat een ASUS Eee P…
·Hoe maak je een laptop mee naa…
·Hoe pas ik mijn Compaq nc6220 …
·Hoe kan ik een nieuwe batterij…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe Memory Upgrade op een Tosh…
·Hoe maak je een CF - 73 toetse…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS bijwerken met BIN 
·Hoe de geluidskaart uitschakelen op de C…
·Hoe de diameter van een Case Fan Meet 
·Toshiba A75 - S276 Eigenschappen 
·Wat doen de Mac iconen op een Apple voor…
·Hoe de Upgrade Dell Inspiron 5000 Laptop…
·Hoe maak je een Mac- toetsenbord gebruik…
·Hoe je IP-telefoons configureren 
·Instructies voor het converteren van SAT…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com