Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik Undelete een bestand van een thumb drive ?
USB-sticks zijn handig om data te vervoeren van de ene computer naar de volgende . Een bestand dat per ongeluk verwijderd uit een thumb drive kan worden hersteld op dezelfde wijze als het zou op de harde schijf van een computer - het verwijderde bestand is nog steeds op de thumb drive , maar is " verteld " door het besturingssysteem van de computer om niet show zelf . Een harde - schijf file recovery programma kan worden gebruikt om undelete het bestand van de USB-stick , en er zijn een aantal van dergelijke programma's beschikbaar voor zowel Mac en pc . Een harde - schijf reparatie programma kan snel en efficiënt undelete het bestand , zodat het weer gebruikt kan worden . Instructies
1

Steek de connector van de USB-stick in een USB- poort op de computer . Wacht tot het pictogram van de USB-stick te verschijnen op het bureaublad . Kopen van 2

Download een harde - schijf file recovery programma om het bureaublad van de computer , zoals de proefversie van Data Rescue 3 voor de Mac of de gratis FreeUndelete voor een PC . Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf file recovery programma 's zodra het volledig is gedownload . Volg de menu aanwijzingen om de harde - schijf file recovery programma te installeren op de harde schijf van de computer . Herstart de computer na de harde - schijf file recovery programma is geïnstalleerd .
3

Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf file recovery programma 's om het te lanceren . Selecteer het pictogram " Undelete " aan de bovenkant van het hoofdscherm van de harde - schijf file recovery programma 's .
4

Selecteer het pictogram van de USB-stick die in de linkerkolom van het nieuwe scherm dat is verschenen . Selecteer het verwijderde bestand uit de lijst met bestanden weergegeven in de kolom rechts van het pictogram van de harde - schijf file recovery programma 's . Klik op de knop " OK " om het venster te sluiten en terug te keren naar het hoofdscherm van de harde - schijf file recovery programma 's .
5

Klik op de knop "Bladeren" naast de " Opslaan " tabblad . Navigeer in het venster dat op het bureaublad van de computer verschijnt . Klik op de "OK" knop aan de onderkant van het venster om het venster te sluiten .
6

Klik op het pictogram " Recover " aan de bovenkant van het hoofdscherm van de harde - schijf file recovery programma 's . Wachten als het verwijderde bestand wordt teruggewonnen en opgeslagen op het bureaublad van de computer . Stoppen met de harde - schijf file recovery programma zodra het bestand is opgeslagen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe dat te doen CD duplicatie 
·Hoe te installeren van een zij…
·Wat is een PCI naar USB Open H…
·Hoe de Overdrive Force naar 4G…
·Hoe Installeer een extra inter…
·De ATMEGA8535 en ATmega8535L z…
·Hoe te downloaden van een afbe…
·Hoe maak je een Micro SD Probl…
·Hoe kan ik foto's op een SD -k…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Quality router voor Desk…
·Gebruikt voor Random Access Memory 
·Instructies voor de Canon LiDE 20 
·Hoe kan ik drivers Kopiëren naar een cd…
·Toshiba DVD-ROM Drive Model SD - M1212 I…
·Instructies voor de Targus TGR - CRD25 
·Hoe je CPU Wattage Bereken 
·Hoe u de Compaq AMD Sempron 3000 compute…
·Hoe kan ik een Inspiron 1501 Demonteer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com