Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Instructies voor de Canon LiDE 20
De Canon CanoScan LiDE 20 flatbedscanner scant of kopieën documenten en kunnen ze e-mail met de meegeleverde software . Een Universal Serial Bus ( USB ) -kabel wordt meegeleverd voor eenvoudige aansluiting op een computer, zodat 48 - bits scans tot 600 x 1200 dots per inch ( dpi ) kunnen worden overgedragen en opgeslagen op de computer . Zodra de CanoScan wordt overgenomen , zou je vragen over hoe het op te zetten hebben en verwerken van uw eerste scan . Instructies
1

Plaats de meegeleverde LiDE 20 CanoScan Utility CD Setup in de diskdrive van een computer . U wordt gevraagd om de gewenste taal te selecteren . Nadat de taal is geselecteerd , verschijnt de CanoScan Setup Utility hoofdmenu. Gebruik de muis om de bovenste optie klikt in het menu , dat is " De software installeren . " Het dialoogvenster installatie verschijnt . Klik op " Installatie starten . " Volg de aanwijzingen op het scherm die verschijnen om de installatie te voltooien . Na het klikken op de laatste vraag " Ja , " de computer opnieuw opgestart . Verwijder de cd . Kopen van 2

Duw de vergrendeling aan de onderkant van de LiDE 20 in de richting van het slotje ontgrendeld om het scannen mechanisme in de scanner te ontwrichten . Leg de scanner plat neer met het deksel naar boven.
3

Steek het vierkante uiteinde van de meegeleverde USB- kabel in de achterkant van de LiDE 20 en sluit het platte uiteinde van het snoer in een vrije USB- poort op uw computer .
4

Til het deksel van de scanner en plaats een document gezicht naar beneden op de glasplaat . Lijn de bovenrand met de markering naar de voet van de scanner en sluit het deksel .

Klik 5 " Start", selecteer " Programma's ", selecteer " ArcSoft PhotoStudio " en " PhotoStudio 5 , " die is een programma opgenomen op de Utility-cd Setup . PhotoStudio lanceert . Klik op " Bestand ", selecteer de bron , die is opgenomen als ' CanoScan LiDE 20 " en klik op" OK . "
6

Klik op de scanner icoon open aan de bovenkant van het scherm . De scanner begint te kalibreren . Aan de rechterkant van de scanner scherm , selecteer het type scan dat u wilt uitvoeren . Kies " Foto " voor een 300 - dpi scan , " Magazine " voor een 150 - dpi scan , " Krant " voor een 300 - dpi scan of " Document " voor een 300 dpi scan . Klik op de "Preview " knop om een voorbeeldafbeelding weer te geven voordat de eigenlijke scan . De voorbeeldpagina kunt u de scan bijsnijden voordat het document wordt gescand .
7

Klik op " Scannen " om de definitieve scan te vangen . Klik op " File " en " Save As " naar de map waarin u het gescande bestand wilt opslaan . Voer een bestandsnaam in en kies het bestandstype ( Canon adviseert JPG ) en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Scanners
·Informatie over Scanners 
·Hoe maak je verbinding een par…
·Hoe je barcodes lezen 
·Specificaties voor Coolscan 4 
·Hoe kan ik een S1220 Kodak -sc…
·Hoe maak je een CardScan Busin…
·Canon 5600F Vs . 8400F 
·Hoe Vergelijk de beste 3000 DP…
·Hoe maak je een ScanSnap S510 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe een geïntegreerde grafische kaart u…
·Wat kan de Kindle gelezen ? 
·Hoe maak je een videokaart die Ondersteu…
·Hoe maak je zwarte inkt gebruiken Alleen…
·Low Level Format & System Disk Failure 
·Hoe kan ik een verwijderde partitie hers…
·Heb Bewerkt Foto Get gesynchroniseerd om…
·Hoe de RAM-capaciteit verhogen op een ou…
·Wat zijn USB-opslagapparaten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com