Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Specificaties voor Coolscan 4
De Nikon Coolscan IV ED is een speciale scanner voor 35 mm en APX/IX240 formaat film , dia's en negatieven . Het biedt een hoge optische resolutie en kleurnauwkeurigheid , evenals een relatief snelle scan snelheid van slechts 42 seconden per exposure . Nikon voorziet het met een USB 1.1 -poort voor aansluiting op een computer . Adapters

NIkon
rust de Coolscan IV ED met drie verschillende houders film . De MA - 20 is ontworpen om gemonteerde dia's te houden . De MA - 20 kan ook worden gebruikt om een dia van een filmstrip die is ingekapseld in de FH - 3 strookvormige filmhouder , die in de MA - 20 past scannen. De scanner wordt geleverd met een SA - 21 adapter die filmstroken kan houden met 2-6 frames , waardoor u meerdere afbeeldingen scannen van dezelfde strip .
Resolutie en Aperture Size
< br >

De Coolscan 's resolutie en diafragma grootte varieert enigszins, afhankelijk van welke adapter wordt gebruikt . Met de MA - 20 dia houder , het heeft een 25,1 mm hoog en 36,8 mm breed diafragma , waardoor het een effectieve resolutie van 2870 pixels breed en 4203 pixels hoog . De SA - 21 film houder biedt een iets kleiner weergavegebied van 23,3 en 36 mm met een iets lagere resolutie van 2657 pixels hoog en 4104 pixels breed . Bij het scannen van APS film , die kleiner is dan 35 mm film , de resolutie van de Coolscan IV daalt tot 1836 pixels hoog en 3067 pixels breed .
Scanning Kenmerken

Een lineaire CCD-sensor doet de eigenlijke scan in het Coolscan IV . Het bestaat uit 2.870 pixels in een rij en wordt verlicht door rode , groene en blauwe LED-verlichting . Hierdoor kan de scanner te scheiden van de kleuren van een echte - full color scan geven . Hoewel de scanner zelf heeft 12 - bit - per - kleur resolutie , kan deze bestanden in 8 uitsturen - . Of 16 - bit formaten
Fysieke specificaties

De Coolscan IV ED is 3,66 cm breed , 6,65 cm hoog en 12,4 cm diep en kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden . Hij weegt ongeveer 6 £ 12 oz . zonder accessoires en is ontworpen voor gebruik binnenshuis bij temperaturen tussen 50 en 95 F met 20 tot 60 procent luchtvochtigheid .
Macht

De Coolscan IV 's voeding kan werken op mondiaal stroom tussen 100 en 240 volt en zowel 50 en 60 hertz . Het verbruikt niet meer dan 20 watt vermogen wanneer het wordt gescand en niet meer dan 10 wanneer het klaar is voor gebruik .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een PaperPort inst…
·Hoe maak je een scanner toevoe…
·Scannen van een beeld met behu…
·Hoe je foto's scannen met Wind…
·Hoe maak je een Fujitsu 4120C …
·Flatbed Vs . Vellen Scanners 
·Hoe de Scan File Size op een H…
·Hoe maak je een scanner Proble…
·Hoe kwaliteit Problemen op een…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een standaard TCP /IP-printe…
·Outlook 's Connectiviteit en Auto Discov…
·Hoe Permanente Marker Get Off My Laptop …
·Lenovo T400s Vs . T400 
·Hoe maak je een Serial maken naar RJ - 4…
·Hoe te Connect CS50 naar Cisco 7941 
·Hoe maak je een SATA RAID -controller in…
·Hoe kan ik een externe HD Recover 
·Hoe partitie een Thumb Drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com