Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Wat kan de Kindle gelezen ?
De Kindle is een draagbare elektronische book reader gemaakt door Amazon . Het apparaat leest een verscheidenheid van specifieke e - book formaten , en alle e - books op Amazon.com werk op de Kindle verkocht . Vóór de aankoop van een om uw uitgebreide bestaande bibliotheek te lezen op de gaan , zorgen voor al uw e - books of potentiële aankopen zijn verkrijgbaar in een bijpassende formaat . Documenten

De Kindle e - reader opent een aantal verschillende documentformaten , waaronder die gewoonlijk wordt gebruikt voor e - books en persoonlijke documenten zegt Amazon.com . Ondersteunde bestandstypen bevatten . AZW , . TXT en . MOBI of . PRC bestanden die niet rechtenbeheer instellingen kopiëren tegen te gaan hebben . niet ondersteund zijn . PDF , . HTML -en afbeeldingsbestanden , maar Amazon biedt een eenvoudige software- oplossing voor het converteren van deze bestanden in iets de Kindle weet te openen . Met zijn software bij u een . PDF-of HTML- e - books kan omzetten . Aan . AZW , native formaat van de Kindle .
Muziek

De Kindle speelt muziekbestanden in de . MP3-formaat , evenals affichering , volgens Amazon.com , waardoor het mogelijk is om muziek en een favoriet boek met een apparaat te genieten . Geen andere muziek formaten worden ondersteund door de Kindle , maar veel freeware conversie programma's bestaan ​​op het internet voor het omzetten van andere bestanden naar . MP3 . Het formaat . MP3 wordt vaak gekozen voor apparaten multi-use , zoals de Kindle , want het is een veel gebruikte indeling die het mogelijk maakt voor de variabele mate van compressie om ruimte te besparen .
Audible -bestanden

Bestanden
die afkomstig zijn van Audible.com werk op een Kindle in hun natuurlijke vorm . AA . Deze bestanden bevatten voice tracks die een verscheidenheid van onderwerpen , variërend van talkshow opnames naar lezingen van beroemde professoren . De meest voorkomende gebruik van de Audible-bestand is voor het verpakken van audioboeken . Auteurs of stemacteurs lees de tekst van een populaire roman , zodat u kunt genieten tijdens het rijden , uit te werken of iets dat je tegenhoudt om uit te kijken naar een pagina .
Omgezet Bestanden

De Kindle kan geen bestanden lezen als . PDF of kopiëren beveiligd . MOBI , maar er zijn ook andere software- oplossingen voor het converteren van deze bestanden . Sommigen komen van de maker van de Kindle zelf , terwijl anderen zijn ontwikkelingen derden . Het verwijderen van de bescherming van rechten van een . MOBI kan illegaal zijn afhankelijk van uw staat van de statuten op kopieerbeveiliging , dus check voordat u deze omzetten . De meest voorkomende vorm van e - book , het . EPUB-bestand , niet openen op de Kindle en zal niet converteren met de bijgeleverde software . Je hebt een speciale converter nodig als je een bibliotheek van . EPUB- formaat boeken .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe kan ik een boek in Kindle …
·Hoe te kopen Amazon Kindle te …
·Hoe je Amazon Kindle PC Bestan…
·Heeft de Kindle Come With Game…
·Heeft de Kindle Werk op Wi - F…
·Hoe om muziek te downloaden na…
·U kunt delen eBooks op Kindle …
·Wat te doen als een Kindle bev…
·Hoe te LRF converteren naar Ki…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe test ik een voeding van de computer …
·Een mislukte computer harde schijf kan h…
·Ddr2 Vs . Ddr3 Mac 
·Hoe te boren in Marmer 
·Heeft FaceTime Beta niet werkt op een iM…
·Hoe te booten van een USB Flashcard 
·Hoe kan ik een defect grafische kaart te…
·Hoe om te controleren uw pc voor Bad Dri…
·Hoe te verminderen Van Legal Grootte op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com