Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe een geïntegreerde grafische kaart uitschakelen
Schakel geïntegreerde grafische kaart van uw computer voordat u drivers van een nieuwe kaart. Niet te doen kan leiden tot conflicten tussen de twee grafische kaarten . Er zijn twee manieren om een ​​geïntegreerde grafische kaart uitschakelen : via Basic Input Output System van de computer ( BIOS ) of via Windows , met behulp van Apparaatbeheer en Add or Remove Programs ( of soortgelijke functies van een ander besturingssysteem ) . Niet elk BIOS heeft de optie om een geïnstalleerde geïntegreerde grafische kaart uitschakelen . Instructies
BIOS
1

Start de computer opnieuw door op Start > Afsluiten en Herstarten in het menu opties te selecteren . Kopen van 2

Druk op de knop die op de scherm voor het BIOS nadat de computer opnieuw is opgestart . ( De juiste sleutel zal variëren afhankelijk van de fabrikant van de computer , indien nodig , raadpleeg de handleiding van de computer of neem contact op met de fabrikant om te bepalen welke sleutel wordt gebruikt , houd dan de toets voordat de computer wordt gestart en tot BIOS laarzen . ) Gewoonlijk wordt BIOS toegankelijk via een van de F - toetsen of op de Delete-toets .
3

Navigeren door de BIOS menu's ( je moet nu in een blauwe afgeschermde menu selecties ) en zoek naar een instelling met het label " onboard " , " geïntegreerde video " of " VGA " . Dit moet worden gevestigd in de Integrated Peripherals sectie , maar het zou kunnen zijn in een van de menu-opties , afhankelijk van de BIOS- fabrikant , de optie is mogelijk niet beschikbaar op alle zijn op sommige modellen ( als dit het geval is , de kaart uit te schakelen in Windows ) .
4

Verander de geïntegreerde graphics op " gehandicapte " of "uit" te raken door Enter om door de opties .
5

Sla uw wijzigingen op en verlaat BIOS door op de bijbehorende F - toets (deze worden vermeld aan de onderkant van het scherm onder Opslaan en afsluiten ) , en " Y " te selecteren voor ja te bevestigen .
Windows
< br > 6

Terwijl uw computer is ingeschakeld, klik met de rechtermuisknop ' " My computer " ( of " computer " in nieuwere versies ) , en selecteer " Manage " .
7

Selecteer " , Device Manager " . uit de lijst aan de linkerkant
8

zoeken 'Display Adapters " op de lijst van computer randapparatuur en selecteer uw grafische kaart . ( Als u al de nieuwe kaart hebt geïnstalleerd , zorg ervoor dat je niet kiest voor die ene . )
9

Klik met de rechtermuisknop op de geïntegreerde grafische kaart , en selecteer " Disable " uit het menu . Een pop - up zal verschijnen om u te waarschuwen dat dit te doen zal de kaart stoppen functioneren . Klikt u op Ja .
10

Ga naar " Programma's toevoegen of verwijderen " en zoeken naar eventuele oude video- software of drivers . Uninstall deze programma's op een andere conflicten tussen grafische kaarten voorkomen . ( Kijk voor het merk van de oude geïntegreerde grafische kaart, die waarschijnlijk was Intel , ATI of NVIDIA . ) Op Twitter

Previous: Next:
  Videokaarten
·Mijn HP M8187C Met 8500GT graf…
·Hoe te Run Kotor II op een Nvi…
·Hoe de spanning van een AGP vi…
·Hoe maak je een videokaart ins…
·128MB GeForce 4Ti 4600 videoka…
·Hoe maak je een HP videokaart …
·Hoe maak je een Video Card Ser…
·Hoe maak je een Asus videokaar…
·Hoe maak je een ATI videokaart…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen Mijn HP Jetdirect Box 
·Hoe maak je een harde schijf verwijderen…
·Hoe Hard Drive Space 
·Hoe te installeren van een Socket 939 CP…
·Wat kan ik iPad tablet computer 
·Hoe maak je een lege cd - rw- schijf for…
·Harde schijf crash Disk Recovery 
·How to Get Your D Drive Terug 
·Hoe te Stuck cartridges te verwijderen v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com