Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
128MB GeForce 4Ti 4600 videokaart Specificaties
De GeForce 4Ti 4600 is een graphics processing unit van GPU /chipset fabrikant Nvidia . Uitgebracht in 2002 , het behoort tot de top-tier van het bedrijf vierde generatie productie van de GeForce merk, dat concurreert met de Radeon familie van halfgeleiders fabrikant Advanced Micro Devices . Net als een aantal van haar GPU's , Nvidia uitbesteedt vervaardiging van de Ti 4600 aan meerdere ondernemingen , waarvan er een is PNY Technologies . Geheugen en Verbinding

De Nvidia GeForce4 Ti 4600 is ontworpen om te worden aangesloten in een Accelerated Graphics Port van een desktop personal computer . Het biedt ook drie aansluitingen : een S - Video en Video Graphics Array -uitgang voor analoge visuele weergave , en de toepasselijke naam Digital Visual Interface . De VGA- en DVI -connectors kunt u de stekker in maximaal twee monitoren . Elke Ti 4600 aandelen tot 128MB van het geheugen van het computersysteem , die een kloksnelheid van minimaal 650 MHz moet hebben en gebaseerd zijn op DDR SDRAM architectuur .
Resolutie en API

de maximale grafische beeldschermresolutie dat de Nvidia GeForce4 Ti 4600 ondersteunt is Quad eXtended graphics Array is 2048 bij 1536 pixels . De GPU echter ondersteunt ook VGA 's 640 bij 480 pixels en eXtended Graphics Array is 640 bij 480 pixels , evenals hun " Super " tegenhangers , SVGA 's 800 bij 600 pixels en SXGA 's 1280 bij 1024 pixels . Ondersteund application programming interfaces bestaan ​​uit Open Graphics Library en Microsoft's DirectX , die Direct3D bevat voor 3 - D verwerking en DirectDraw voor grafische rendering .
RAMDAC en Fill Rate

Elke Nvidia GeForce4 Ti 4600 heeft een RAM- digitaal-naar - analoog converter en een fill rate . Van de kaart RAMDAC , welke kleur beeldscherm aan processen , doet dat op een 350 - MHz snelheid. De fill rate - dat is een meting van de GPU 's rendering van pixels in het RAM-geheugen gebruikt als voor haar video -mogelijkheden - is 136 miljoen pixels per seconde
Systeemvereisten
.

Nvidia vereist de volgende besturingssystemen voor de Ti 4600 toen het de GPU geïntroduceerd : Microsoft's Windows 95/98 , Millennium Edition , 2000 , NT 4.0 of XP . Daarnaast is er een computer moet ten minste een Intel Pentium III-processor , 64 MB RAM en 10 MB harde schijf ruimte om de kaart te ondersteunen .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Compatibele grafische kaart vo…
·Hoe de videokaart upgraden voo…
·Hoe om te controleren Wat graf…
·Hoe kan ik een nieuwe videokaa…
·Hoe Video Overdracht van een S…
·Hoe de videokaart in de HP Pav…
·Hoe maak je een PC videokaart …
·Hoe de 32 MB videokaart upgrad…
·Hoe maak je een MacBook White …
  Related Articles
Hoe maak je een Geforce videokaart te we…
Hoe maak je een GeForce 6200 videokaart …
Hoe maak je een GeForce grafische kaart …
Hoe je de instellingen veranderen op mij…
Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
De GeForce 8500 GT grafische kaart Voedi…
Hoe te identificeren Mijn GeForce videok…
How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 gr…
Hoe maak je een KFA2 GeForce 7300 LE Vid…
  Hardware Articles
·Hoe naar Key Caps Verwijder 
·Hoe vindt mijn Dynex Webcam Type 
·Hoe je bestanden van een laptop Pak 
·Hoe afdrukken vanaf een geheugenkaart op…
·Hoe af te sluiten een Compaq EVO N610C 
·Kunt u een Kindle boek gratis aanbieden …
·Hoe je uitschakelen van de LED op Fan 
·Hoe maak je een CPU Fan niet herkend Fix…
·Hoe te Notebook Battery Life Preserve 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com