Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je bestanden van een laptop Pak
Een laptop is niet zo mobiel als een internet tablet of smartphone , die beide kunnen blijken meer geschikt voor last-minute zakelijke bijeenkomsten , een weekend vakantie of trein . U kunt veel bestandstypen pak van uw laptop en zet ze op uw mobiele apparaat met behulp van een array van overdracht systemen , zoals Bluetooth , e-mail , flash-kaart of een externe drive , zoals een USB-stick of externe harde schijf . Instructies
Bluetooth

Turn 1 op zowel uw laptop en mobiele Bluetooth- apparaat door op het Bluetooth-pictogram en het selecteren van " On . " Bluetooth is een korte afstand draadloze type verbinding tussen twee apparaten die u toelaat om bestanden over te brengen zonder kabels . Zowel de laptop en mobiele apparaat moet Bluetooth - enabled zijn. Kopen van 2

Maak een verbinding tussen uw laptop en mobiele apparaat . Rechtermuisknop op het Bluetooth-pictogram op uw laptop en selecteer " Pair . " Selecteer uw mobiele apparaat uit de lijst die verschijnt . Bevestigen op het apparaat dat u wilt aansluiten . Voer een viercijferig aansluiting key als daarom wordt gevraagd , voert u " 0000" als je niet weet wat de sleutel wachtzin
3

Open uw mobiele apparaat via de Bluetooth manager op uw laptop . . Klik op " File en mappen" of " Bestanden delen ", afhankelijk van welke Bluetooth- manager die je gebruikt . Breng de bestanden van uw laptop op het mobiele apparaat .
Flash Card
4

Bepaal of uw mobiele apparaat heeft een flash- kaartslot , zoals een SD-kaartslot . Als dat zo is , plaatst u een SD -kaart in uw laptop -kaartslot of een USB - naar - flash card apparaat dat is aangesloten op uw computer .

Klik 5 "Start " en vervolgens " Computer " en dubbelklik klik op het pictogram van de SD . Klik en sleep de bestanden van uw laptop naar de SD-kaart .
6

Verwijder de SD-kaart en plaats deze in uw mobiele apparaat , dan is het overzetten van bestanden naar opslag schijf van de machine .
< Br >
Email
7

Open uw rekening via uw laptop .
8

Maak een nieuw bericht . Klik " Bijlage " of " Attach Files" en bevestig de bestanden die u wilt verzenden . Voer uw eigen e-mailadres in het Verzenden Naar of Ontvanger veld , en klik op ' verzenden '. De e-mail wordt weergegeven in uw inbox .
9

toegang tot uw e-mailaccount via uw mobiele apparaat . Open de email die je zelf gestuurd en download de bijgevoegde bestanden .
External Drive
10

Sluit een USB-stick of externe harde schijf aan op uw computer als uw mobiele apparaat is uitgerust met een USB -poort .
11

Klik op ' Start' en vervolgens ' Computer '. Klik op het pictogram van de externe harde schijf onder de Removable Devices rubriek . Sleep de bestanden van uw laptop in de externe schijf .
12

Koppel de externe schijf van uw laptop en steek deze in het mobiele apparaat . Breng de bestanden op opslag schijf van het mobiele apparaat .

Previous: Next:
  laptops
·Sony Vaio Batterij Problemen 
·Hoe kan ik zien het model van …
·Hoe maak je een harde schijf t…
·How to Get A Laptop Computer G…
·Hoe de CMOS- batterij testen 
·Hoe maak je een scherm in een …
·Manieren om snelheid van een l…
·Hoe te activeren en verbinding…
·Toshiba Satellite 2800 Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·SpinPoint F3 Vs . F1 
·Hoe je Sound Blaster Problemen 
·Hoe maak je een Kindle scherm Reinig 
·Hoe de Dell Latitude D800 Problemen 
·Hoe maak je een Toshiba Satellite cd rom…
·Demontage Gids voor de Toshiba Satellite…
·Hoe zet ik een David Clark H10 - 76 voor…
·Hoe een Compact Flashdrive Recover 
·Wat zijn AC /DC adapters ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com