Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
SpinPoint F3 Vs . F1
Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung SpinPoint harde schijven tegemoet te komen aan , in termen van het bedrijf , "high - end computing-omgevingen . " Deze interne schijven, die zijn er in verschillende maten opslag , functie slanke vormfactoren en een beperkt aantal mechanische onderdelen , welke laatste helpt fouten te voorkomen . SpinPoint F1

De Samsung SpinPoint F1 , modelnummer HD753LJ , biedt een mid - level opslagcapaciteit van 750 GB met een 32 MB cache . De F1 's zustermodel , de HD103UJ , ups de capaciteit tot 1 TB met een 32MB cache . Deze stations hebben driedubbele 334GB platter ontwerp . Minder gangbare modellen zijn er in 250 , 320 en 640 GB capaciteiten . Kenmerken van de F1- serie zijn over de mogelijkheid om gespreid of uitschakelen spin- up , hot - plug en aanwezigheidsdetectie , inrichting geïnitieerd energiebeheer en asynchrone kennisgeving . De F1 serie sport ook geluiddempende NoiseGuard en SilentSeek functies . Deze schijven beschikken verder identieke specificaties als de F3 modellen in termen van de interface , zoektijden , RPM en latency .
SpinPoint F3

Samsung SpinPoint F3 rijden , de opvolger van de F1 , komt in twee opslagcapaciteiten . De 500GB -model , de SpinPoint F3 HD502HJ , voorzien van een 16 MB cache , terwijl de 1TB -model , de SpinPoint F3 103SJ , voorzien van een 32 MB cache . De laatste rit afziet triple - platter ontwerp van de F1 's met dubbele 500GB platters . Net als de F1 -serie , beide schijven hebben een 3,0 Gbps per seconde SATA-interface , een gemiddelde zoektijd van 8.9ms en een gemiddelde latency van 4,17 ms . Deze schijven werken op 7200 RPM en behouden van de NoiseGuard en SilentSeek kenmerken van de F1- serie . Net als alle van de Spinpoint serie , de F3 schijven maatregel 3,5 centimeter lang .
Prijsvergelijking

Samsung
niet meer fabrikanten SpinPoint F1 of F3 schijven , zodat klanten zal moeten wenden tot tweedehands elektronicazaken. Op het moment van publicatie , kon Samsung SpinPoint F1 1TB schijven worden gekocht voor ongeveer $ 50 tot $ 120, afhankelijk van de opslagcapaciteit . De meer recente reeks van F3 -drives komen op een iets hogere kosten , variërend in prijs van ongeveer $ 65 tot $ 145 gemiddeld .
Andere SpinPoint Models

Op het moment van publicatie , Samsung blijft de SpinPoint -serie met de M8 , MT2 , MP4 -en M7 -modellen . Deze 3,0 Gbps SATA -schijven variëren in capaciteit van 160GB tot 1TB en functie RPM ratings van 5400 , met uitzondering van de M7 , die draait op 7200 RPM . Terwijl de MP4 is voorzien van een 16 MB cache , alle andere modellen zijn uitgerust met 8MB cache .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Hook Up Kabels HDMI naar V…
·Hoe maak je verbinding PC Case…
·Hoe maak je een USB Parallel A…
·Snel Internet Geheimen 
·Hoe je computers verbinding vo…
·Hoe een niet-toegewezen harde …
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Waarom is een computer Fan Ech…
·Wat is een Multimedia Controll…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe faxen vanaf een draadloze printer aa…
·Aanwijzingen voor Tethering mijn mobiele…
·Hoe maak je een Swap File Defrag 
·Hoe Hook Up een Pci - E stroomaansluitin…
·Hoe te Groepsbeleid Clientextensies Inst…
·Hoe kan ik een Acer -computer herstellen…
·Kodak 5100 Printer Specs 
·Hoe te kopen , upgraden , en repareren v…
·R400 Notebook Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com