Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Aanwijzingen voor Tethering mijn mobiele telefoon naar een laptop
Mensen in stedelijke gebieden van de Verenigde Staten hebben weinig probleem het vinden van een Wi - Fi hotspot om verbinding met het internet met een laptop of tablet computer . Echter , in een landelijk gebied , Wi - Fi is een luxe die moeilijk te vinden kan zijn . Als alternatief , het gebruik van uw mobiele telefoon als modem voor uw laptop als u een draadloze data-abonnement . Afhankelijk van de telefoon en laptop u bezit, kunt u kabels of adapters nodig om tether de apparaten en te surfen op het web. Wat je nodig hebt
USB-kabel of een USB Bluetooth -adapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een USB Bluetooth-adapter aan op een vrije USB -poort op de notebook als de computer heeft geen inheemse Bluetooth-ondersteuning . Wacht tot Windows herkend en worden de Bluetooth-adapter . In de meeste gevallen heeft Windows geen extra software nodig om USB Bluetooth -drivers te configureren . Echter, als u wordt gevraagd om een ​​driver , plaats de installatie- cd voor de adapter en volg de instructies op het pop - up venster . Kopen van 2

Gebruik de menutoetsen op de telefoon om de set Bluetooth - enabled telefoon op "Discover " of " Find Me " -modus . Op veel telefoons , het pad naar de Bluetooth-verbinding is "Instellingen ", " Connection ", " Bluetooth ", vervolgens "Setup " of iets dergelijks .
3

Klik op ' Start' en vervolgens "Configuratiescherm " op de laptop . Klik op "Add a Device ", onder de link " Hardware en geluiden " in het Configuratiescherm . Wacht een paar minuten voor Windows om te zoeken naar nieuwe apparaten .
4

Klik op " Bluetooth-apparaten ", dan is de naam van uw telefoon of " Bluetooth - enabled mobiele apparaat . " Klik op de knop "Volgende" .
5

Wacht enkele seconden voor Windows om een draadloze verbinding met de Bluetooth-telefoon tot stand . Als u wordt gevraagd om een wachtwoord of sleutel in te voeren , voert u de standaardcode voor uw telefoon . Als je niet weet wat de standaard code , probeer dan "0000 . " Als dat niet werkt , raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van uw telefoon . Nadat Windows vormt de verbinding , klik op "Finish " en sluit het venster " Een apparaat toevoegen " .

Klik 6 "Start ", vervolgens op "Configuratiescherm " en vervolgens " Netwerk en internet . " Klik op de " Verbinding met een netwerk " link. Markeer de "GSM ", " 3G " of "Bluetooth -verbinding" notering in de lijst met netwerkverbindingen en klik op ' Connect '. Wacht een paar seconden voor Windows om een internetverbinding tot stand .
7

Open uw webbrowser en surf over het web als je normaal zou doen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een HP Laptop Build…
·Eerste Wat te doen met een nie…
·Een verscheidenheid van laptop…
·Het automatisch laden van de b…
·Hoe kan ik een Dell C 600 hard…
·Thinkpad R40 Specificaties 
·Dell D600 wil niet starten 
·Hoe maak je een Steken Sleutel…
·Hoe maak je een Travelmate 230…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe herken ik het de hoogste CPU voor uw…
·De verschillen in een CD-R/RW en DVD + R…
·Hoe maak je verbinding een Mac Mini naar…
·Hoe maak je een computer Reprogram wanne…
·Hoe maak je een Mini Laptop aanpassen vo…
·Dak WiFi Antenne Installatie Instructies…
·Hoe je BIOS programma Tweak 
·Hoe kan ik drivers voor een videokaart i…
·Hoe krijg ik mijn computer aan een tweed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com