Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Sony Vaio Batterij Problemen
Sony Vaio laptops bieden raffinement , kracht en elegantie tegen een aantrekkelijke prijs . Deze computers komen gebundeld met de nieuwste technologie en software , inclusief ondersteuning voor Blu - Ray DVD's , enorme harde schijven en krachtige processors . Al deze extra functies zijn geweldig , maar ze kunnen je batterij drain snel als je op de gaan . U kunt een paar dingen doen , echter, om het behoud van uw levensduur van de batterij en eenvoudige problemen die zich kunnen voordoen op te lossen . Sony Vaio Batterijduur

Afhankelijk van het model van Sony Vaio , kan de geadverteerde levensduur van de batterij variëren 3-7 uur op normale instellingen . Natuurlijk, dit is allemaal afhankelijk van de leeftijd van uw batterij en hoe u uw laptop gebruiken . Als u nodig hebt om de levensduur van uw Vaio terwijl weg uitstrekken van de AC- adapter , koop een Vaio accu met grote capaciteit . Dit zal uw levensduur van de batterij te verhogen met ongeveer 1,5 keer .
Stroombesparingstips

Wanneer u thuis bent , houd je Vaio aangesloten op de muur met de meegeleverde AC -adapter . Dit zorgt ervoor dat je batterij opgeladen op 100 procent . Toen op de weg , vermijd het gebruik van multimedia- functies, zoals de dvd-speler en speakers , aangezien deze drain de batterij nogal wat. Als u geen gebruik van het internet , zet uw draadloze verbinding . Als u nodig hebt om de computer te laten voor een periode van tijd , sluit het deksel , zodat het gaat in de slaapstand . U kunt extra batterij sparen door het uitschakelen van Bluetooth en het verwijderen van USB-apparaten . Ook is het niet wordt blootgesteld aan extreem hoge of lage temperaturen .
Algemeen Batterij Problemen

Na bepaalde richtlijnen zullen u helpen uw levensduur van de batterij te verlengen . Gebruik opgenomen power management software Window's ( toegankelijk hoewel het Configuratiescherm ) om het afstemmen van energie-instellingen van uw Vaio voor een langere levensduur van de batterij . Soms oudere batterijen te zwak zijn om de computer op te starten . Als uw Vaio gaat niet aan , probeert u deze in rekening te brengen voor een tijdje . Als uw AC -adapter wordt erg heet of is het uitzenden van een zoemend geluid , vervang het om schade aan uw batterij en de computer te voorkomen .
Lithium Ion batterij Overwegingen

Laptop lithium -ion
batterijen worden onderworpen aan bepaalde wetenschappelijke regels , en Sony Vaio -batterijen zijn niet anders . In het algemeen zal een batterij haar vermogen om lading op natuurlijke wijze vast te houden, dus na een paar maanden zul je een verschil merken ( vooral als de batterij was gloednieuw ) verliezen . Blootstellen van de batterij aan extreme hitte ( laat het in een hete auto , bijvoorbeeld ) zal de totale capaciteit van de accu snel te verminderen . Als je gaat om uw Vaio slaan voor langere tijd , verwijder de batterij alvorens dit te doen .

Previous: Next:
  laptops
·HP 6510b Specificaties 
·Hoe kan ik een Sony display Da…
·Laptop Onderhoud Tips 
·Hoe verander ik het RAM-geheug…
·Hoe de herstelpartitie gebruik…
·Hoe de Sharp Edges op Fix een …
·Hoe te Corrupt Hard Drive Get …
·Hoe te herstellen Mijn HP Pavi…
·Hoe kan ik een Dell XPS M1730 …
  Related Articles
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een iPad Battery 
Batterij Capaciteit van een iPad 
Heeft een Locked IPad Save Battery ? 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
IPad Life Battery Aanbevelingen 
Hoe kan ik een Sony Home Theater Met beh…
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
Hoe de videokaart Take Out van een Sony …
  Hardware Articles
·Mainframe Vs . Client Server 
·Hoe te verbinden iPad een Carrier 
·Geforce 7600 GS herkent Drivers 
·Hoe te printen Stop 
·Hoe om te achterhalen Als Hyper - Thread…
·Geschiedenis & Ontwikkeling van Computer…
·Hoe je Safari Erase in een iPad 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4000 Reset 
·Toepassingen van de 8085 microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com