Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft een Locked IPad Save Battery ?
Uitgerust met een vrij krachtige batterij , de IPad biedt tot 10 uur continu gebruik . Maar de levensduur van uw iPad batterij is in uw handen , want om te presteren op zijn best , de accu extra zorg van u nodig heeft . Er zijn een paar manieren om de totale levensduur van uw iPad batterij te verbeteren , evenals de gemiddelde levensduur van de batterij per lading te verlengen . Uw iPad vergrendelen wanneer het niet in gebruik is een van de meest effectieve en hoofd gezien manieren om de levensduur van uw batterij . Vergrendelen iPad

Druk
de " Sleep /Wake " knop aan de bovenkant van uw iPad wanneer u klaar bent met het. Bovendien , stelt u " Auto - Lock" een redelijk korte tijdsinterval , zodat de iPad gaat slapen wanneer het niet in gebruik na een bepaalde periode van tijd . Ga naar " Instellingen " en scroll naar beneden naar " Algemeen . " Kies "Auto - lock " en stel het interval als gewenst , overal van 15 seconden tot twee minuten .
3G vs WiFi

Om verder uw batterij te sparen , gebruik Wi - Fi in plaats van 3G- waar mogelijk . Wi- Fi vergt aanzienlijk minder energie . Het is zelfs aan te raden om af 3G geheel schakelen wanneer u hem niet gebruikt voor een langere periode van tijd . Dit geldt ook wanneer u zich in een gebied met slechte ontvangst , dat is wanneer een 3G- radio gebruikt de meeste macht .
Accu - Hongerige Toepassingen

Pas
de apps die gebruik maken van een veel batterij en doen dat herhaaldelijk . Alle grafisch intensieve applicaties , evenals de apps die zijn ingesteld om regelmatig toegang tot uw locatie en persoonlijke gegevens en de apps die hebben de neiging om auto-update - zoals uw e-mail account , Twitter , Facebook en anderen - kunnen allemaal opeten je batterij sneller dan nodig is .
maximaliseren batterijduur

de beste manier om de prestaties van de batterij te maximaliseren is om de processen die gebruik de lading te minimaliseren . Schakel de Airplane mogelijke modus wanneer . Verminder de helderheid van het scherm . Schakel " Meldingen " en " Location Services " in het "Instellingen ", zoals deze zijn berucht energie - eters . Schakel de Bluetooth -functie als u het niet gebruikt . Schakel GPS en andere auto - updating apps . Belangrijker , uitschakelen of zelfs de macht van uw iPad wanneer u het niet gebruikt voor een tijdje . Tot slot , vergeet niet om uw batterij volledig leeglopen en laad deze volledig op zijn minst een keer per maand , zoals aanbevolen door de fabrikant .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe een App voor de iPad Ontwi…
·Hoe Mobile Maps Uitschakelen o…
·Hoe te Apps Overdracht van een…
·Hoe Transfer Bewaarde foto's V…
·Hoe maak je een iPad op Telus 
·Kan ik Excel gebruiken met een…
·Hoe te installeren Windows Hot…
·Wat heb ik nodig om te beginne…
·Hoe te Games laden op een iPad…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe Memory Toevoegen aan eMachines 
·Hoe maak je een DAT -bestand branden op …
·Verschil tussen inkjet -en laserprinters…
·Hoe Camcorder films omzetten naar schijf…
·Geforce 6600 PCI - E Problemen oplossen 
·Ik kan geen Bluetooth -instellingen Toeg…
·Hoe macht wordt verdeeld in een USB 
·Wat is een Mini-DVI ? Oude mini -DVI -po…
·Hoe kan ik Test My Signature Pad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com