Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Games laden op een iPad
Of je nu hang naar licht amusement , serieuze concurrentie of een leuke geïnduceerde adrenaline , de kans groot dat uw iPad zal u tevreden te stellen met een perfect geschikt spel . Het gebruik van uw iPad of iTunes op uw computer , kunt u spelletjes vinden en downloaden uit de duizenden gratis en betaalde opties in de App Store . Hoe dan ook , het proces is eenvoudig en snel . U kunt vervolgens het grootste deel van uw tijd uitzoeken welke iPad spelletjes te spelen , en , nog belangrijker , hoe ze te winnen . Instructies
ITunes op de computer
1

Start iTunes op uw computer . Je zult een smalle zijbalk aan de linkerkant en een breed hoofd venster rechts zie . Kopen van 2

Klik op " Aanmelden " op barkrediet het hoofdvenster 's . Typ uw iTunes Store- ID en wachtwoord in en klik op " Aanmelden ".
3

Klik op ' iTunes Store ' in de zijbalk , onder ' Store '. Vervolgens klikt u op het tabblad " Store App " boven het hoofdvenster en vervolgens op zijn onlangs onthulde pijl . Kies " Games " uit het drop - down menu .
4

Blader door de Apps Store spel aanbod met behulp van verschillende criteria gepresenteerd , uit favorieten personeel naar top hitlijsten . Als alternatief voer een trefwoord in , zoals "Puzzle ", of de naam van een specifiek spel , zoals " Scrabble ", in de " Search Store " box op de rechterbovenhoek .
5

Klik op naam van een intrigerend spel om meer over te leren op zijn informatiepagina . Besteden veel aandacht aan de rating , beoordelingen van gebruikers en eisen
6

Klik op het spel "Free " of " Prijs /Koop nu" knop wanneer u klaar bent om het te downloaden zijn . Meld in uw iTunes-account opnieuw , indien daarom wordt gevraagd . Als u de aankoop van het spel , klik op "Koop " toen hem gevraagd om uw aankoop te bevestigen . De app zal te downloaden in uw Apps bibliotheek , die is opgenomen in de zijbalk .
App Store op iPad
7

Tik op " App Store " op je startscherm . < br >
8

Tik " Categorieën " aan de onderkant van het scherm en tik vervolgens op " Spelen " om te zoeken naar een spel dat u interesseert . U kunt ook op het zoekvak in de rechterbovenhoek . Typ de naam van een specifiek spel of een trefwoord of zin , zoals " Actie " of " Fruit Ninja , " en dan druk op de toets " Zoeken " .
9

Tik op het pictogram van een verleidelijke spel te krijgen meer informatie over het, met inbegrip van zijn rating , beoordelingen van gebruikers en eisen .
10

Tik "Free " of " Prijs " knop van het spel als je zeker weet dat je zou willen om het te krijgen . Tik vervolgens op de " Install App " of "Koop App " knop .
11

Vul uw iTunes Store- wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd . Tik vervolgens op " OK . " Uw spel zal te downloaden op het startscherm van uw iPad .
Synchroniseer
12

Sluit uw iPad aan op de computer . Klik op het pictogram in de navigatiekolom van iTunes , onder ' Apparaten '. Klik vervolgens op het tabblad ' Apps ' boven het hoofdvenster .
13

Vink het vakje " Sync Apps" en vak je spel app .
14

Klik op " Apply " op de rechterbenedenhoek . iTunes zal je nieuwe game uit je iTunes Apps bibliotheek naar uw apparaat en omgekeerd

kopiëren .

Previous: Next:
  iPad
·Is er een manier om een scherm…
·Hoe je AOL Toepassingen sluite…
·Hoe om te downloaden een iDisk…
·Hoe om te typen op de iPad 
·Hoe te verbinden uw Google Age…
·Hoe te besparen op de iDisk Va…
·Hoe kan ik een afspeellijst ma…
·Hoe een Achtergrond Op een iPa…
·Hoe je video's importeren naar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Fout 1706 in HP Scanners 
·Problemen met een Sony Vaio CD-speler 
·Hoe kan ik een Dell E1405 Laptop herform…
·Toegang krijgen tot de CMOS op een Toshi…
·Hoe zet ik een filter op een kabinet Uit…
·Hoe de F4100 HP Deskjet Problemen 
·Soorten Memory Sticks 
·Hoe maak je een Wii -controller gebruike…
·HP N5495 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com