Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Fout 1706 in HP Scanners
Tijdens het scannen van een document met behulp van de HP -scanner , kan u hebt uitgevoerd in een foutmelding tijdig moet waarschuwen u van foutnummer 1706 . De foutmelding kan ook waarschuwen voor een ontbrekende bestand , of dat een vereiste middelen niet kon worden gevonden . Om de fout te herstellen , moet u het ontbrekende bestand te vervangen . Oorzaak van Fout 1706

De fout 1706 melding wordt weergegeven wanneer de HP scansoftware een vereist bestand niet kan vinden . Dit kan gebeuren als de HP software-installatie proces werd gestopt voordat de installatie is voltooid . De fout kan worden hersteld door het vervangen van het ontbrekende bestand .
De " Bestand lokaliseren " Prompt

Wanneer het foutbericht wordt weergegeven , kunt u ook worden gepresenteerd met een " Bestand lokaliseren " dialoog prompt . Als u de HP software-cd die bij de scanner werd geleverd , kunt u in staat om het te gebruiken om de fout te herstellen . Plaats de cd in het cd -station van de computer . Klik op de knop "Bladeren" in het dialoogvenster prompt . Blader naar het cd-station en kijk dan door de mappen op de cd voor de bestandsnaam die in het foutbericht . Eenmaal gevonden , dubbelklik erop en klik vervolgens op de knop "OK " .
Het ontbrekende bestand installeren vanaf de cd

Als het ontbrekende bestand niet kan worden gevonden door te bladeren door de cd , kunt u in staat om de fout met behulp van de " Scan.msi " bestand in plaats repareren . Zet de HP software-cd in het cd -station van de computer als u dat nog niet hebt gedaan . Rechts - klik op de knop "Start" , selecteer " Verkenner " of " Open Windows Verkenner , " en navigeer naar de " Setup \\ Scan" map op de cd . Zoek de " Scan.msi " bestand , dubbelklik erop , en volg de weergegeven instructies om de installatie te voltooien .
Downloaden van de Missing File

Als je hoeft de HP software-cd die is meegeleverd bij de scanner niet hebt, kunt u de software downloaden om de fout van de HP website te repareren . Ga naar de HP pagina Software en drivers . Volg de aanwijzingen , het verstrekken productnummer van uw scanner , het model en het besturingssysteem van uw computer . Download de "Full Feature Software en drivers " pakket bestand . Wanneer het downloaden is voltooid , dubbelklikt u op het bestand om het te openen en klik op "Run" om de inhoud uit te pakken . Na de extractie is voltooid klikt u op de "Exit " knop om de HP installatieprogramma af te sluiten .

Als u Windows XP gebruikt , klikt u op de knop "Start " en selecteer "Run " om het venster Uitvoeren te openen . Als u Windows Vista of Windows 7 , klikt u op de "Start "-knop , typ " Run" in het zoekvak en druk op de " Enter" knop . In het venster Uitvoeren , typ " % temp % " en druk op de " Enter " -toets om de temp directory te openen . Uit de tijdelijke directory , moet u de map met de " Scan.msi " bestand is uitgepakt , die het pad zal moeten vinden " 7 # # # # \\ Setup \\ Scan . " De naam van het " 7 # # # # " map kan elke combinatie van cijfers beginnend met 7 zijn , en er kunnen verschillende mappen in de temp directory met verschillende combinaties van cijfers .

Zodra u de juiste map , dubbelklik hebben gevonden klik op de " Scan.msi " bestand om het uit te voeren . Volg de weergegeven instructies om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe Set Up Scanners in Citrix 
·Instructies voor de HP Scanjet…
·Document Scanning Tutorial 
·Hoe het opzetten van een scann…
·Hoe de HP 6210 scanner Problem…
·Mijn Fujitsu Scanner is erg tr…
·Hoe je scanner drivers te inst…
·Hoe kan ik meerdere foto's op …
·Hoe te 2X2 Dia's op een Epson …
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een K7S5A moederbord BIOS- u…
·Lijst van Video Cams die werken met Macs…
·Hoe maak je een grafische kaart te activ…
·Zo verbindt een PC met een LG LCD door D…
·Hoe te Sync Cox Cable Met Windows 7 
·De effecten van Smart Mobile Devices 
·Hoe sluit ik een Mac-laptop naar HDTV ? 
·Server CPU Vs . Desktop CPU 
·Hoe maak je een I /O- adres Onthoud voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com