Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Wat is een hand scanner?
Oorspronkelijk ontworpen voor industrieel gebruik , scanners begon als grote flatbed apparaten . Vandaag de dag , is het gebruikelijk om desk - top , stand-alone en all-in - one printers bestaande uit printen, kopiëren en scannen vinden . Scanners optisch een document , afbeelding en zelfs een object te scannen , en zetten de afbeelding in een digitaal bestandsformaat . Een handscanner is er een die je in je hand als je het door te geven over een object of afbeelding . Specificaties

Compact en lichtgewicht , een standaard document handscanner is meestal 11 centimeter breed , zodat deze eenvoudig kan een standaard bedrijf of Legal-formaat scannen . Een handscanner kan ook een item scannen zo klein als een visitekaartje, streepjescode of foto , met enkele scanners zo klein als 3 tot 5 centimeter breed . De standaard resolutie voor een handscanner is 600 dpi of dots per inch , en kan scannen in kleur , grijswaarden of zwart-wit , afhankelijk van de software die werkt met de scanner .
Connectiviteit < br >

Standaard aansluitmogelijkheden
voor een handscanner is een USB- kabel aangesloten op een pc of laptop . U hoeft geen batterijen of een AC-voeding aan de macht op uw scanner nodig hebt bij het gebruik van een USB-kabel . Duurdere scanners geschikt voor FireWire -en Bluetooth- technologie , maar deze scanner vereisen een energiebron zoals batterijen of een AC- adapter met een Bluetooth-verbinding . Ouder en commerciële scanners maken gebruik van een SCSI-kabel , die ook is aangesloten op een PC .
Software

Uw scanner moet de software die nodig is om uw scans accepteren onder en de bestanden converteren naar een PDF- , TIFF- of JPEG -formaat . De meer geavanceerde software en scanner , de functioneler biedt . Sommige scanner pakketten omvatten de mogelijkheid om te beheren en organiseren van uw bestanden, zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden wanneer dat nodig is . De scanner en de software bepaalt ook de scansnelheid in zowel zwart -wit , maar ook kleur.
Besturingssysteem compatibiliteit

meeste scanners kan werken met het Windows-besturingssysteem . Raadpleeg uw Apple dealer om een scanner die werkt met uw Apple- computer of -apparaat vinden . Controleer de scanner product detail vel om ervoor te zorgen dat u een compatibel besturingssysteem . De meeste scanners vereisen een minimum van 250 MB harde-schijfruimte en 256 MB geheugen , maar dit varieert van scanner tot scanner .

Previous: Next:
  Scanners
·Gebruik van optische scanners 
·Over Microfilm Conversie 
·Hoe werkt een handheld scanner…
·Hoe te openen een Brother DCP …
·Hoe maak je een Memorex 6136U …
·Software voor Slide & Negative…
·Scannen Met behulp van een HP …
·Hoe te Slides Scan snel 
·Hoe de LPT -poort wijzigen voo…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Waarom wordt mijn scherm flikkeren 
·Hoe maak je dubbelzijdige documenten te …
·Hoe te tonen de Geschat inktniveau Toen …
·Hoe controleert de inktniveau van een Ep…
·Hoe je Hide My IP in OS X 
·Hoe te formatteren een I880 SD Card 
·Overklokken een 2.66Ghz Quad Core 
·Lexmark X125 Vista Problemen oplossen 
·Hoe maak je een USB- schijf herstellen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com