Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Document Scanning Tutorial
Een scanner aangesloten op uw computer kan een wereld van het invoeren van mogelijkheden --- foto's , persoonlijk kunstwerk , getypte contracten en zelfs met de hand geschreven documenten te openen . Scanners versnellen het proces van het invoeren van documenten in uw computer . Leren hoe u uw scanner en de bijbehorende software te gebruiken is niet moeilijk . U kunt scannen in een mum van tijd . Het opzetten

Voordat u de scanner , moet u eerst de software drivers te installeren . Volg de instructies die bij de software /scanner kwam . Meestal moet u eerst de software te installeren , sluit vervolgens de scanner . Als u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten , verwijdert u alle schijven alvorens te herstarten . Nota --- bij het installeren van de software , zorg ervoor dat u de Optical Character Recognition ( OCR ) -software installeren, zodat u een document kunt scannen met woorden als een bewerkbaar bestand voor gebruik in een tekstverwerker of een andere teksteditor .

Document Voorbereiding

Nadat uw scanner is aangesloten en klaar voor het scannen , vinden de foto's , brieven en documenten die u wilt scannen . Met een schone niet-pluizende doek , verwijder eventuele vingerafdrukken en vlekken . Als u gebruik maakt van een flat - bed scanner , reinig het scannen oppervlak met een pluisvrije handdoek of gebruik perslucht .
Scanner Instellingen

Pas de instellingen van de scanner om de best mogelijke scan te verkrijgen . Voor foto's en de meeste documenten , stelt de resolutie van de scanner tussen 200 en 300 DPI ( Dots Per Inch ) voor een goede scherpe scan dat kan worden afgedrukt of geüpload naar het Internet . Als u weet dat u niet zal worden afdrukken van het foto /document , maar het gebruik ervan strikt op het web , stelt u de DPI tussen 72 en 150 . Andere instellingen aan te passen : zet de kleurdiepte tot 16 als het scannen van kleurenfoto's of documenten , waar het gescande bestand op en in welk bestandsformaat naar het gescande bestand wilt opslaan , jpg , gif of tif
< br . . . . >
Scanning

U bent nu klaar om uw eerste item te scannen . Bij gebruik van een vlakbedscanner , plaatst u de foto /document ondersteboven op de glasplaat van de scanner . Klik op " Pre - scan " of "Scan " om het document te scannen . De functie " Pre - scan ' kun je zien hoe het document eruit zal zien in de computer . U kunt dan aanpassingen maken voordat u klikt op " Scan" om het item te scannen voor echt . Bij gebruik van een hand-held scanner , laat het document rechtop en scannen van boven naar beneden . Nadat het item is gescand , zal de software het bestand wilt opslaan , en u kunt uw volgende foto /document te scannen.
Organiseren

Zodra u klaar bent met scannen , het is tijd om de foto's /documenten op uw computer te organiseren . Maak mappen en dienovereenkomstig label ze . Hier zijn een aantal mogelijke namen folder : " Foto's, " " Gescande documenten , " " Documents to bewerken . " Het houden van uw gescande documenten in orde zal helpen bij het ​​ophalen van de bestanden later . U kunt de bestanden ook op compact disc opslaan of uploaden naar een internet - gebaseerde opslag terrein .

Previous: Next:
  Scanners
·De nadelen van Scanners 
·Hoe te Slide Pictures Scan 
·Hoe de scherpte van de HP Scan…
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Hoe de scanner lamp vervangen …
·Hoe een document te scannen me…
·Full Function Scanners 
·Fout 1706 in HP Scanners 
·Hoe te Output Maten oplossen i…
  Related Articles
iPad Tutorial 
iPad Interface Builder Tutorial 
Hoe kan ik een document Zet in een iPad 
PCI grafische kaart Tutorial 
Video Capture Card Tutorial 
Pen Tablet Tutorial 
Hoe kan ik een document scannen naar een…
Hoe een HP TouchSmart 600-1050 Tutorial …
Windows XP Geluidskaart Tutorial 
  Hardware Articles
·Een vergelijking Betrouwbaarheid van Ext…
·Hoe de Rollers Clean voor een HP LaserJe…
·Hoe maak je een laptop harde schijf van …
·Hoe meer RAM dan de Laptop Specificaties…
·De voordelen van Personal Computers 
·De beste manieren om Cable Tie Computers…
·Hoe om uw geheugen upgrade naar een mini…
·Hoe je twee harde schijven instellen op …
·Hoe maak je een laser van een computer D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com