Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Windows XP Geluidskaart Tutorial
Om muziek af te spelen op uw cd - rom , hebt u een geluidskaart en luidsprekers aangesloten op uw computer nodig . Voor uw gemak , Windows XP maakt dit eenvoudig te doen . De Windows XP Media Player verstuurt het signaal naar uw geluidskaart waar het signaal wordt opgepikt door je speakers . Als uw geluidskaart niet werkt , zijn er een paar stappen te volgen om u te helpen erachter te komen waarom . Sound Card Basics

In sommige gevallen kan de geluidskaart kon al worden ingebouwd in uw pc . Als je een laptop of notebook , meer dan waarschijnlijk uw geluidskaart is een insteekkaart . In het algemeen , Windows XP is verantwoordelijk voor het bepalen of er een geluidskaart in je computer en als er een stuurprogramma is geïnstalleerd met zich mee . Deze twee punten moeten worden geïnstalleerd om te spelen cd 's of video games op je computer . Meestal kan de driver installatie gebeurt automatisch. In sommige gevallen zal de chauffeur handmatig worden geïnstalleerd . De bestuurder en de geluidskaart kan worden bekeken in het Configuratiescherm . Kies " Geluid , " Spraak en geluid Units . " Klik vervolgens op " Sound and Light Units . " De naam van de geluidskaart moet worden weergegeven in de verschillende dialoogvensters , zoals het tabblad Sound Unit .
< br > muziek afspelen via de geluidskaart

Als u niet beschikt over een USB- microfoon of een webcam met een microfoon hebt , kunt u uw muziek configureren om af te spelen via de geluidskaart door de volgende stappen . Dubbel - klik links op het luidsprekerpictogram . de Play venster controle moeten verschijnen . Selecteer Opties en vervolgens op Eigenschappen. Kijk om te zien of uw geluidskaart wordt gekozen als de mixer apparaat . In de meeste gevallen zal het zijn . vervolgens kiest u "Opname . " Toen een serie dozen verschijnen , moet je alleen kiezen voor " Stereo Mix . " een klein volume doos moet verschijnen . Kies "Stereo Mixer , " draai de volumeregelaar om 75 procent en vink alle dozen die Mic zeggen . Start de computer opnieuw , zodat de wijzigingen van kracht worden . Als je niet hoort achtergrond geluiden terwijl u uw muziek af te spelen , dan is uw audio correct is ingesteld .
bewerken Sound System

Windows XP ontplooit verschillende geluiden die geassocieerd worden met bepaalde programma's . bijvoorbeeld , de Windows-thema speelt elke keer het programma begint of uw naaste een programma . Meestal het geluid is te horen via de ingebouwde luidsprekers . Maar toen de geluidskaart en luidsprekers zijn aangesloten op de computer , zal deze systeemgeluiden te horen via de luidsprekers . Dit kan vervelend zijn als de computer ligt in uw woonkamer . Als het uitschakelen van de luidsprekers presenteert een problemen kunt u Windows XP configureren om ze uit te schakelen . Dit betekent dat alleen muziek , games of radio wordt afgespeeld via de luidsprekers . Open het "Configuratiescherm " en klik op " Geluid , spraak en audioapparaten . " Op het tweede tabblad , klik op " Wijzig de Sound Scheme ", die wordt geassocieerd met programma's en evenementen . ook kunt u ze uitschakelen door " Mute ". Start de computer opnieuw om de wijzigingen op te slaan .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe kan ik identificeren mijn …
·Audacity gebruikt niet de gelu…
·Hoe de geluidskaart drivers vo…
·Hoe maak je een geluidskaart V…
·PC geluidskaart Definition 
·Wat is de oorzaak van een gelu…
·Hoe een Sound Blaster -kaart d…
·Hoe maak je een geluidskaart i…
·Hoe de Sound Card Driver opnie…
  Related Articles
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe te installeren Windows Hotmail op ee…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Hoe u Windows gebruiken om films omzette…
Mijn iPad is niet te zien in iTunes in W…
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
  Hardware Articles
·Archeologische Theorieën over Computers…
·Alienware Area - 51 M5550i - R3 Specific…
·Hoe aan een andere harde schijf toevoege…
·Is het mogelijk om mijn VGA computer mon…
·Hoe om uw laptop de harde schijf Bepaal 
·Hoe maak je een Samsung Printer toevoege…
·Hoe te markeren en kopiëren op een Kind…
·Kan verwijderde bestanden worden terugge…
·Is een SD zo snel als een USB Flash Driv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com