Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Memory Sticks
Memory sticks zijn een gepatenteerde vorm van flash-geheugenkaart die worden geproduceerd door Sony . Verschillende modellen van memory sticks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en capaciteiten en zijn ontworpen om een uniforme geheugenkaart oplossing voor eigenaren van de Sony camera's en soortgelijke producten te leveren . Sommige memory sticks maken gebruik van een eigen beheer van digitale rechten ( ook wel bekend als DRM ) systeem ook, ervoor te zorgen dat de gegevens op de geheugenkaart met een geldige licentie en werd niet verworven door piraterij . Verschillen tussen Memory Sticks en Standard Geheugenkaarten

Terwijl memory stick geheugenkaarten dezelfde functies als andere soorten van flash -geheugenkaarten , ze zijn ontworpen om uitsluitend te worden gebruikt met apparaten die gebruik maken van de Sony Memory Stick maken technologie . Deze gepatenteerde hardware- ontwerp zorgt ervoor dat alleen de officiële Sony Memory Sticks zal worden gebruikt met Sony -apparaten die niet compatibel zijn met andere typen geheugenkaarten . De memory stick is voorzien van een unieke interface niet aanwezig is op andere typen geheugenkaarten , die is ontworpen om een beter gebruik van de dual geheugenchips gebruikt door de memory stick te maken .
Memory Stick PRO , HG Duo en micro

de Memory Stick PRO Mark2 , PRO - HG Duo en micro zijn de meest voorkomende soorten memory sticks die je zult tegenkomen . De PRO Mark2 wordt beschouwd als de high - end memory stick -kaart , terwijl de PRO - HG Duo is ontworpen om een economie optie zijn . Beide kaarten zijn voorzien van een snellere doorvoersnelheid dan de vorige modellen . De Memory Stick Micro is ontworpen voor gebruik met mobiele telefoons van Sony en is voorzien van een dual - voltage -modus die het mogelijk maakt om te werken ( met een adapter ) in een standaard Memory Stick PRO-navigatiesysteem , als goed.

MagicGate DRM

MagicGate
is een digital rights management-systeem is ontworpen door Sony voor gebruik in zijn eigen camera's , mobiele telefoons en soortgelijke elektronische apparaten . Voor apparaten die MagicGate content management vereisen , memory sticks zijn verkrijgbaar met MagicGate certificering inbegrepen. Dit maakt het mogelijk de kaarten te MagicGate - beschermde media zoals muziek te aanvaarden als aanvulling op standaard gegevens zoals foto's .
Discontinued Memory Stick Soorten

Er zijn verschillende oudere modellen van memory sticks niet meer in productie of ondersteund door Sony . Deze omvatten de originele Memory Stick PRO - HG , de oorspronkelijke Memory Stick , Memory Stick Duo en Memory Stick met MagicGate ondersteuning . Deze kaarten zijn allemaal vervangen door nieuwere modellen , en als zodanig , zijn over het algemeen moeilijk te vinden .
Kiezen van een Memory Stick

meeste apparaten
die een memory stick te gebruiken zal in staat zijn om gebruik te maken van ofwel een Memory Stick PRO Mark2 of een PRO - HG Duo maken , zodat gebruikers kunnen kiezen welke soort memory stick ze liever kopen . Sony mobiele telefoons vergen doorgaans een Memory Stick Micro en , als zodanig , niet verenigbaar zijn met de PRO lijn , zoals de Micro is zowel kleiner en gebruikt een andere spanning dan de PRO kaarten . Oudere apparaten die gestaakt memory stick modellen te gebruiken zijn meestal compatibel met kaarten van de PRO lijn , al is de toegang van de geheugenkaart niet zo snel kan zijn als het zou zijn op een nieuw apparaat ontworpen voor de PRO Mark2 of de PRO - HG Duo .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een cd rw Fix 
·Pentium II Specificaties 
·Hoe te Overclock een AMD 3500 
·Hoe Set Resolutie Grootte in Q…
·Hoe te halen een USB serienumm…
·Kan ik Sluit mijn PC op mijn T…
·Hoe maak je een Raw schijf her…
·Hoe te starten vanaf een cd - …
·Hoe om te controleren een Tosh…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een zwarte inktcartridge wijz…
·DIY : Celeron tot Pentium 3 Upgrade 
·Hoe te ontgrendelen een ATI grafische ka…
·High - End Power Supply Voordelen 
·Hoe maak je een HP Laserjet servicebeurt…
·Hoe maak je een banner op de Epson 7600 …
·Hoe de laden wijzigen op een HP M3035 
·Hoe maak je een Disk In RAID 5 
·Kan ik spelen Zune muziek op mijn iPad ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com