Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Verschil tussen inkjet -en laserprinters
Zoals bedrijven die printers produceren blijven zoeken naar manieren om de kosten van inkt te verlagen vinden , heeft het debat over het verschil tussen inkjet-en laserprinters opgewarmd . Lees verder om erachter te komen wat de verschillen zijn , en of ze uw volgende aankoop printer zal beïnvloeden . Printer Kosten

Inkjet printers
kunnen worden gehouden voor zo weinig als $ 50, en ze duren meestal minstens een paar jaar . Terwijl de prijs van laserprinters wordt langzaam naar beneden , zal een fatsoenlijke kost minstens $ 150 tot $ 200.
Kosten per pagina

De kosten per pagina zal sterk variëren afhankelijk van de printer model u ook kiest , dus je zult willen berekenen dat voordat je iets koopt . Zoek uit hoeveel een nieuwe cartridge ( voor inkjets ) of toner cartridge ( voor lasers ) zal kosten en hoeveel vellen elk afgedrukt . Bijvoorbeeld, als een cartridge kost $ 30 en afgedrukt 800 pagina's , dat is een kosten per pagina van 30/800 = $ 0,0375 .
Resolutie

resolutie wordt gemeten in dots per inch , of DPI , en meer is beter ( hoewel inkt en papier kwaliteit hebben een effect , ook) . Een goedkopere inkjet printer zal 1200 worden door de 1200 DPI , terwijl een duurdere model zou kunnen bieden 4800 x 1200 DPI . In tegenstelling, zal een minder dure laserprinter bieden slechts 600 bij 600 DPI . Duurdere modellen zal oplopen tot 2400 per 2400 DPI .
Speed ​​

Fabrikanten
zal u vertellen de snelheid van een printer door vertel je de PPM , of pagina's per minuut , dat het kan afdrukken . Bij het vergelijken van de PPM , in gedachten houden dat de fabrikanten lijst meestal de snelheid tijdens het afdrukken van de laagste kwaliteit , die sneller is . In het algemeen , inkjets afdrukken sneller dan lasers , maar het verschil is niet veel - het is echt verschilt per machine , dus check de vermelde PPM
Connectiviteit

er is . weinig verschil tussen inkjet-en laserprinters als het gaat om connectiviteit . Zelfs als de computer wordt geleverd met een USB-kabel , kunt u meestal krijgen een oudere parallelle poort kabel en andersom . En zowel inkjetprinters en lasers zullen bieden soortgelijke mogelijkheden .
The Bottom Line

Voor de gemiddelde consument , een inkjetprinter is meestal een betere keuze . De aankoop -en exploitatiekosten zijn vaak lager . Daarom winkels bieden meer consumentgerichte inkjets dan laserprinters .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te verzenden Afbeelding sc…
·Hoe uit elkaar te halen een Ep…
·Hoe te kettingpapier op een HP…
·Hoe maak je een envelop met de…
·Hoe de Brother 420CN Demonteer…
·Hoe de patronen veranderen op …
·Document Stuck in Lexmark Queu…
·Hoe je Cold Reboot de LaserJet…
·Hoe een printer te verbinden m…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe de Sound Stap op de luidspreker bete…
·Xerox DocuColor 12 Onderdelenlijst 
·Hoe een inkjet printer met duplex afdruk…
·Hoe te kiezen tussen CD - R en CD - RW B…
·Inverter macht Issues 
·Oude laptop Gebruikt 
·Cordless Mouse instructies 
·Hoe een gateway Ml6232 Laptop Voer nogma…
·Tips voor het scannen van dia's en foto'…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com