Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat heb ik nodig om te beginnen met het schrijven iPad Apps ?
De lancering van de Apple iPad een nieuwe trend voor tablet-computers , en de markt voor iPad applicaties groeit . Het ontwikkelen van een iPad app geeft iedereen, van individuele ondernemers tot grote bedrijven de kans om inkomsten te genereren en zorgen iPad gebruikers met handige , interactieve en vermakelijke diensten . Te ontwerpen, code en een iPad -applicatie te ontwikkelen , moet je een duidelijk idee van de functionaliteit van de app hebben bij het begin en te begrijpen hoe dit te bereiken door middel van codering en design . Apple biedt een groot aantal hulpmiddelen om ontwikkelaars te ontwerpen en in te dienen iPad apps . Onderzoek

Als je een idee hebt voor een iPad-applicatie , wat tijd doorbrengen op het onderzoek naar een gat in de markt vinden of de concurrentie op een bestaande markt te beoordelen. Ervoor te zorgen dat u bekend bent met functies van de iPad , zodat uw app -technologie van het apparaat , zoals de oriëntatie van het scherm , de Wi - Fi -verbinding , luidsprekers , microfoon , touchscreen , camera , satelliet- GPS en de bewegingssensor kan gebruiken bent . Controleer Apple iTunes naar populaire toepassingen die gebruikers bereid zijn te kopen en te downloaden.
Hardware

Een essentieel onderdeel van het ontwikkelen van een iPad applicatie is in staat om het te testen voordat u ze naar Apple . U zult een Apple Mac- computer nodig voor het coderen en het ontwerpen van de app , omdat de iPad's besturingssysteem is gebaseerd op de een gebruikt door Mac-computers . Ook beleggen in een iPad , zodat u alle functies van de applicatie kan testen op het werkelijke apparaat
Software /Coding

Apple
biedt een gratis SDK . - software Development Kit - voor ontwikkelaars die willen apps te produceren voor de iPad of andere apparaten met Apple iOS . De SDK bevat stap-voor - stap instructies , codering programma's , monster app codes en een applicatie simulator . Zelfs met al deze hulp , zou je de hulp van een professionele programmeur nodig om de applicatie te schrijven en te coderen . Als je niet hebt codering kennis of ervaring , overweeg onderaanneming dit werk om een coder al een online freelance markt , zoals Elance ( elance.com ) of oDesk ( odesk.com ) .
Developer registratie

om uw app bij Apple iTunes , inschrijven bij de officiële iOS Developer Program . Apple biedt standaard registratie voor kleinere ontwikkelaars en een duurdere optie voor grotere ondernemingen . Beide lading een jaarlijkse contributie . Apple biedt een selectie van de ontwikkeltools en diensten , met inbegrip app testen en de distributie van het eindproduct . Eenmaal geregistreerd, kunt u apps voor alle Apple- producten te ontwikkelen . Na registratie kunt u de app indienen bij iTunes . U zult normaal gesproken moeten wachten tot enkele weken voor iTunes om de app te keuren .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe te Storage Voeg toe aan de…
·Hoe maak je een nieuwe Apple i…
·Hoe om uw iPad te beschermen 
·Hoe de Apple iPad opladen 
·Hoe te FileBrowser & iTunes sy…
·Hoe de Screen Rotation Unlock …
·Hoe kan ik een iPad synchronis…
·De iPad Limits 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
  Hardware Articles
·Help met het EasyCAP DC60 
·Hoe te ThinkVantage knoppen gebruiken 
·Hoe Printer Geheugen installeren 
·Hoe de printkop vervangen op de I900D 
·Hoe te openen Kindle bestanden 
·Hoe een notebook Batterij Recycle 
·Informatie over de GeForce 6600 GT DDR3 
·Hoe kan ik een multifunctionele printer …
·Dell Inspiron 1501 IDE -apparaat is misl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com