Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP 6510b Specificaties
De HP Compaq 6510b is een notebook pc die in 2007 werd geïntroduceerd . Het heeft vele geavanceerde functies meestal niet beschikbaar is in de basis HP-modellen . De 6510 is een van de vele laptops in de lange lijn van Hewlett - Packard . Het bedrijf verwierf Compaq in 2001 en bleef Compaq modellen te produceren onder haar naam sinds de overname . Hardware

De 6510b gekenmerkt door een 2,4-GHz Intel Core 2 processor met 4MB L2-cache . De standaard RAM op de laptop is 4 GB , hetgeen de maximale hoeveelheid RAM die in het systeem kan worden geïnstalleerd . Programma's zullen efficiënt en vriest zelden met zoveel RAM . Een ander voordeel van 4MB RAM-geheugen is dat het stelt u in staat om te installeren en te bedienen 64 - bit Windows 7 in het geval u wenst om deze laptop te upgraden van het geïnstalleerde besturingssysteem Windows Vista . De videokaart is een Intel GMA X3100 , dat is een fundamenteel type kaart is ontworpen voor dagelijks gebruik en grafische verwerking . De laptop werd gekenmerkt door een 160 GB harde schijf , die doorgaans een groot genoeg drive voor de gemiddelde thuisgebruiker . De laptop bevatte een 12,7 mm optische dvd-station dat in staat is om het lezen en schrijven DVD en CD op 8x snelheid . Verbinding maken met een draadloos netwerk via een router of WiFi-verbinding , wordt een 802.11b /g WLAN netwerkkaart ingebouwd in de laptop . Een vingerafdruklezer is ook een andere functie geïnstalleerd te voegen log - in beveiliging van uw Windows-account .
Beeldscherm

Het scherm is een 14,1 - inch WXGA high - definition breed - screen display ( 1280 x 800 ) met de Hewlett - Packard BrightView technologie , staat de weergave van maximaal 16 miljoen kleuren .
Havens Externe

aansluiten van meerdere accessoires voor de laptop is eenvoudig met 4 USB 2.0 poorten . Pluggen ook een VGA-aansluiting , stereo microfoon - in en koptelefoon line-out -aansluitingen , een FireWire 1394a poort , modem poort , Gigabit Ethernet-poort , S - video TV- out -aansluiting ; . Dockingconnector en een secundaire accu connector
< br >
Dimensions

De HP Compaq 6510b laptop is 13,03 centimeter lang en 9,57 cm breed met een gesloten lengte van 1.33 inch. Hij weegt 5,0 pond, maar bepaalde aangepaste configuraties kan het gewicht te verhogen . Het bevat ook een 6 - cell batterij met tot vijf uur meegaat .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Fix of vervangen van een I…
·Mijn HP Compaq 6510b accu niet…
·Laptop naar PC Hard Drive Adap…
·Hoe je het toetsenbord van een…
·Dell Inspiron E1505 laptop pro…
·HP Pavilion DV6775 Specs 
·Harde schijven Compatibel met …
·Hoe kom je op het internet met…
·Hoe te slepen met een laptop 
  Related Articles
Apple iPad Specificaties 
Apple iPad Specificaties en functies 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
  Hardware Articles
·Laptop HDD naar Desktop Adapter 
·Acer Aspire 3000 Problemen 
·Hoe Apple iPad Reset 
·Hoe een Computer Graphics Card Bigger Ma…
·Hoe kan ik zien wat voor soort van Power…
·Hoe kan ik een Lexmark X4270 printer te …
·Hoe de USB-poort repareren op mijn Compa…
·Hoe kan ik een DVD R /RW in een Inspiron…
·Hoe kan ik lezen of schrijven naar een 8…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com