Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Apple iPad Specificaties
De iPad is een groot - vorm touchscreen gestuurde tablet-computer ontworpen en gebouwd door Apple . Het ontwerp is zeer vergelijkbaar met de iPhone en iPod Touch , en is bedoeld als platform voor multimedia-inhoud , elektronische boeken , games en software applicaties . Het beschikt over een interne oplaadbare batterij en Internet- verbinding via ingebouwde Wi - Fi . Scherm

De iPad beschikt over een 9,7 - inch full-color liquid crystal display ( LCD ) die draait op een resolutie van 1024 bij 768 pixels . Het scherm is glas - coating en is voorzien van een touch- gestuurde sensor. Dit touchscreen kan detecteren tot 10 punten van gelijktijdige aanraking op een bepaald moment , maar vereist direct contact met de vingers te werken . Handschoenen en styli die elektrische geleidbaarheid verbieden stoppen met het touchscreen van de mogelijkheid om contact te sporen . Een ambient light sensor is opgenomen om de helderheid van het scherm voor optimale weergave automatisch aan te passen .
Connectiviteit

De iPad is verkrijgbaar in twee modellen . Beide hebben een ingebouwde 802.11 a /​​b /g /n Wi - Fi-connectiviteit , terwijl de 3G- model bevat ook een internetverbinding via het 3G mobiele datanetwerken . Een micro - SIM -kaart en de gegevens mobiele telefoon contract is nodig om verbinding met het 3G -netwerk . Bluetooth 2.1 is beschikbaar voor beide modellen , en kan de iPad te verbinden met draadloze headsets , draadloze toetsenborden en andere Bluetooth uitgeruste randapparaten . Video output is beschikbaar via een compatibele VGA kabels voor het aansluiten van een TV of computer monitor op de iPad .
Batterij

De iPad beschikt over een niet - verwijderbare interne batterij . Dit is een lithium - polymeer batterij een vermogen van 25 watt , die kan worden opgeladen via dock-connector van de iPad . Apple beweert dat de iPad kan ongeveer 10 uur video afspelen op een volle lading , of 140 uur audio afspelen . Links op stand-by , wordt de batterij geschikt tot ongeveer een maand duren. Het opladen vergt een 2000 - mA - per - uur ( mAh ) USB-adapter . De iPad kan worden opgeladen via een standaard 500 - mAh USB-aansluiting , maar zal langzamer opgeladen en kan het maximale laadniveau niet bereiken .
Storage

Beide modellen van de iPad zijn verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten : 16 gigabytes ( GB ) , 32 GB en 64 GB . Het beschikt over interne , niet- verwijderbare flash geheugen voor opslag ruimte , die wordt gebruikt om alle multimedia-inhoud van de iPad 's , games , applicaties en bestanden op te slaan . Ongeveer 1 GB aan opslagruimte van de iPad wordt gebruikt door het besturingssysteem . Volgens Apple specificaties , kan de kleinste 16 GB model ongeveer 2500 liedjes , of 15 uur van iPad - resolutie video vast te houden. Opslagruimte van de iPad niet kan worden opgewaardeerd .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de Line Breedte in iDraw P…
·Hoe te Contactpersonen verplaa…
·Welke toepassingen waren geïn…
·Hoe je het wachtwoord op een i…
·Kun je meer dan een applicatie…
·Hoe de Screen Orientation 
·Zal werken op een iPad Livescr…
·Hoe kan ik muziek downloaden o…
·Kan je SSH op een iPad ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Gateway W350A Laptop Specs 
·Hoe je interne computer onderdelen Reini…
·Hoe maak je een cd-formaat voor het bran…
·Hoe maak je een Microsoft- toetsenbord g…
·Hoe je films te bekijken op een PSP met …
·Hoe te controleren of mijn PC heeft een …
·Is het beste om een laptop Unplugged Wan…
·Wat is de volledige betekenis van Sdram …
·Hoe kan ik een printer toevoegen With No…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com