Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Is het beste om een laptop Unplugged Wanneer Gone Leave ?
Bij de beoordeling al dan niet om uw laptop aangesloten of losgekoppeld , en of om het te sluiten of laat het in slaapstand , moet u overwegen verschillende factoren . Een doel is om je batterij gezond te houden en dus geef het een langere levensduur . Een ander doel zou kunnen zijn om elektriciteit te besparen . Nog een derde doel is om de computer zelf veilig . Begrijpen hoe de batterij functioneert en hoe de computer gebruikt vermogen is de sleutel tot het maken van de beste beslissing . Batterij technologie |

Laptop -batterijen
in nieuwere laptops zijn meestal lithium - ion batterijen . Oudere laptops zou kunnen hebben nikkel - metaal hydride batterijen . Deze oudere soorten zijn meer vatbaar voor problemen veroorzaakt door oneigenlijk gebracht .
Fabrikant Aanbevelingen

Apple
zegt moet je niet houdt uw MacBook aangesloten in al de tijd . Ze zeggen dat je moet laat de batterij volledig leeg en laad het op zijn minst een keer per maand . Dell , aan de andere kant , stelt dat de Lithium - ion batterijen niet langer zal duren als je periodiek ze helemaal ontladen . Ze zeggen ook dat de technologie voorkomt dat de batterij wordt " overladen " als je laat het aangesloten in al de tijd .
Gevaren van Staying Plugged In

Elk apparaat dat is aangesloten is onderworpen aan spanningspieken , vooral als het is aangesloten op een stopcontact zonder een overspanningsbeveiliging . Als u geen gebruik van uw laptop , vooral als u deze onbeheerd achterlaat , is er het gevaar dat de macht zou kunnen gaan en surge als het gaat weer over , of van een stroomstoot wegens blikseminslag een nabijgelegen stroomkabel . Deze types van stroomstoten kan uw computer beschadigen , en loskoppelen van de computer kan dit voorkomen . Onmiddellijk de stekker uit uw laptop als de stroom uitvalt of als er een elektrische storm . Gebruik het nooit als je een " brown out " waar er een gedeeltelijke stroom . En veilig te zijn , de stekker terwijl u hem niet gebruikt .
Power Management Tips

Er zijn manieren om de tijd te verhogen van een laptop kan draaien voordat het moet worden opgeladen. Volg deze tips als je wilt een langere levensduur van de batterij hebben . Koppel alle extra apparaten die u niet gebruikt , zoals USB -apparaten . Schakel Wi-Fi wanneer u hem niet gebruikt . Stel de schermbeveiliging te gaan naar een leeg scherm na een korte periode van inactiviteit . Stel de helderheid van het scherm zo laag mogelijk te houden. Controleer de instellingen voor programma's die automatisch opslaan en het verlengen van de interval om energie te besparen . Sluit deze programma's wanneer niet in gebruik . Suspend-modus bespaart niet zoveel macht als de sluimerstand , maar eigenlijk het afsluiten van is de enige manier om te voorkomen dat het tekenen enige macht . Bedenk hoe lang het zal duren voordat u de computer weer nodig bij de beslissing welke modus te gebruiken .

Previous: Next:
  laptops
·Wat is een Skylight Laptop 
·Hoe je RAM te installeren in u…
·Waarom wordt mijn computer Bla…
·Hoe je het scherm op een Acer …
·Hoe verwijder ik de cover van …
·Hoe de interne draadloze wijzi…
·Lenovo X200s Vs . T400s 
·Hoe kan ik een Acer 1350 Lapto…
·Hoe maak je een batterij in ee…
  Related Articles
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
De beste manier om het scherm houden op …
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
De beste manieren om Documenten op een i…
  Hardware Articles
·How Do You Muziek overbrengen naar een n…
·Hoe de Input Mic uitschakelen op een Mac…
·Hoe maak je een Flash Drive Get naar de …
·Hoe het opzetten van een SCSI Driver Wit…
·Hoe Hook Up Your EyeToy om een laptop en…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop Beveilig 
·Hard Drive Upgrades voor de Compaq Presa…
·Wat is Gespreide Pin Grid Array 
·Hoe de Touchpad Vervang op een Latitude …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com