Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
IBM ThinkPad Problemen oplossen : Blank schermen
Het LCD-scherm is net zo essentieel een component op uw laptop als het moederbord of de batterij , want er is geen manier om een ​​van uw programma's gebruiken als je scherm leeg is gegaan . Een volledig leeg scherm op uw IBM ThinkPad laptop kan worden veroorzaakt door een reeks van hardware problemen . Het controleren van elk probleem kunt u bepalen of individuele onderdelen moeten worden aangesloten of volledig vervangen door nieuwe onderdelen . Externe monitor

Een compleet leeg scherm op een IBM ThinkPad laptop kan een hardware probleem verder dan alleen het daadwerkelijke scherm zelf aan te geven . Kabel van een monitor aansluiten op de VGA- , DVI -of S - Video- poort aan de zijkant van de computer en het tikken op de " Fn " en toetsen " F7 " schakelt beeldscherm van de laptop op de externe monitor . Als een afbeelding niet wordt weergegeven op het externe beeldscherm , kan de laptop een defecte moederbord , dat reparatie of vervanging rechtstreeks via de fabrikant vereist .
Losse Kabel

de video -kabel verbindt het LCD-scherm om het moederbord van de laptop kan wiebelen vrij als de laptop vaak wordt verplaatst of gedaald . Het bereiken van de LCD -kabel vereist het verwijderen van de accu en daarna los van het toetsenbord schroeven aan de onderkant van de laptop . Na het trekken van het toetsenbord en de kunststof indicator paneel onder het LCD -scherm , wordt de video -kabel bloot en in staat om volledig terug worden geduwd in haar moederbord poort.
Inverter Board
< br >

Zonder een werkende inverter boord van de laptop is niet in staat om de macht goed te voorzien van een stopcontact om het scherm van uw laptop . Een stroomstoot kan de omvormer aan boord ruïneren en ervoor zorgen dat het scherm leeg te gaan . De inverterkaart wordt verborgen onder de onderrand van de plastic afdekking rond het scherm, dat verwijderbaar is door de schroeven aan de randen van het scherm . De omvormer aan boord is aangesloten op het scherm door een korte kabel en een enkele schroef .
Defecte LCD-scherm

De achtergrondverlichting die een beeld geeft over lcd uw IBM laptop scherm kan gaan als gevolg van schade of een eenvoudige hardware storing . In dit geval , het hele scherm moet worden vervangen door een werkende component beschikbaar via de fabrikant . Om het scherm te verwijderen , moet u de video kabel onder de indicator paneel los , verwijder het plastic omhulsel rond het scherm en verwijder de schroeven aan de linker-en rechterkant van het scherm .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Wat voor soort RAM Heeft een D…
·Een Dell Inspiron 1525 met No …
·Hoe een HP Pavilion ZE2000 Dem…
·Specificaties van de Toughbook…
·Hoe maak ik Opknappen een Comp…
·Specificaties voor een Toshiba…
·Inspiron 1501 Specificaties 
·Dell Latitude 2100 Specs 
·Hoe maak je verbinding een Ace…
  Related Articles
IBM ThinkCentre 34U Specs 
Hoe maak je een IBM NetVista videokaart …
Grafische kaart probleemoplossing 
Hoe maak je een videokaart installeren o…
Hoe de video hardware grafische kaart bi…
Hoe de grafische kaart te verwijderen va…
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Hoe kan ik Vervang de videokaart in een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een videokaart Clean op een …
·Fly Pen Installatie-instructies 
·Lexmark Z32 probleemoplossing 
·Printers dat Cartridge X25 
·Hoe kan ik vertellen wat voor soort vide…
·Wat is Copier Toner van gemaakt? 
·Het opnemen via een geluidskaart Into Au…
·Hoe maak je een draagbare harde schijf c…
·Waarom is RAM Called Random Access Memor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com