Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Grafische kaart probleemoplossing
Problemen met een slecht werkende grafische kaart kan een tijdrovende en vaak cryptische proces. Echter, er zijn verschillende stappen die , toen achtereenvolgens uitgevoerd , kan ofwel vast de storing of bewijzen dat uw specifieke grafische kaart moet worden teruggegeven aan de fabrikant als gebrekkig . Vele factoren kunnen bijdragen aan een defecte videokaart . Deze gids behandelt de meest elementaire taken die nodig zijn om een ​​functionele kaart te garanderen . Hardware Compatibility

Vanaf het begin , om zo te zeggen , verwijdert alles van uw computer, maar de kale essentie. Deze essentiële onder andere een harde schijf, processor en stok van RAM . Plaats uw grafische kaart en proberen op te starten in het besturingssysteem . Als je er geen video op dit moment hebben , dan is ofwel uw grafische kaart of het moederbord een fout heeft begaan . Dit veronderstelt uw voeding kan voldoende vermogen leveren aan de grafische kaart , echter. Op dit punt , er is niets wat je kunt verder doen, tenzij je het naar een elektronica technicus om operationele voltage controles uit te voeren .

Als je kunt opstarten in het besturingssysteem en het bereiken van grafische functionaliteit na het strippen van uw systeem naar een kale - bones configuratie , dan beginnen met het toevoegen hardware stuk voor stuk tot de kaart weer mislukt . De hardware toegevoegd laatste is tegenstrijdig met uw grafische kaart en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen .
Werkomgeving Controleer

Eenmaal in uw besturingssysteem , als u nog steeds problemen instabiliteit van het systeem , verwijdert u alle grafische drivers . Herstart na elke uninstall om mogelijke conflicten te voorkomen . Zodra u elke grafische processing software en driver hebt verwijderd , installeert elke driver en software een voor een met de meest up - to-date versie . Dit vereist een bezoek aan de website van de fabrikant om de laatste versie te downloaden . De installatie- cd die bij de hardware is geleverd is niet voldoende, want disc drivers en software die het schip met grafische kaarten zijn vrijwel altijd verouderd .

Als je eenmaal in een frisse software-omgeving , gebruik maken van uw grafische kaart als normaal . Als u nog steeds instabiliteit van het systeem , is er een laatste base te dekken alvorens terug naar de grafische kaart aan de fabrikant .
Thermal Management

Een van de meest vaak over het hoofd gezien , maar uiterst belangrijk computer dynamiek is warmte . Moderne grafische kaart produceren onwerkelijk hoeveelheden warmte en kunnen temperaturen boven de 100 graden Celsius . Hoewel deze temperatuur is binnen veilige operationele specificaties , het is niet binnen stabiele operationele specificaties . Gebruik software zoals SpeedFan ( zie link hieronder te downloaden ) om ventilatorinstelling uw grafische kaart handmatig te verhogen in een poging om uw thermisch beheer beter te controleren . Juiste temperatuur nooit hoger is dan 40 graden Celsius tot 60 graden . Als uw temperaturen zijn in feite binnen het bereik en je systeem is nog steeds instabiel is , is het heel goed mogelijk je een defecte grafische kaart hebben ontvangen en zullen moeten gelden voor een Return Merchandise Authorization ( RMA ) van uw leverancier .
< br >

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe vaak moet je een videokaar…
·Hoe om te beslissen over een g…
·Hoe te installeren My Crossfir…
·Hoe om te bepalen Wat maakt ee…
·Hoe te verwijderen van een PCI…
·Tekenen van een Gebroken video…
·Hoe maak je een tweede grafisc…
·Hoe kom ik erachter Mijn grafi…
·Hoe maak je een grafische kaar…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
Hoe te Graphics voor de iPad ontwerp 
Hoe maak je een SIM -kaart te laten werk…
  Hardware Articles
·Hoe de Connector voor AC vervangen op ee…
·Zo plaatst Test een Server 
·DVD Vs CD -ROM 
·Trilling in een projector op een verlaag…
·Over Micro SD Cards 
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
·Hoe te herstellen Aspire 5100 BIOS 
·Hoe de BIOS Flash in een Acer laptop 
·Hoe partitie Mijn FAT32 harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com