Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een videokaart wijzigen in een Toshiba Laptop
De meeste modellen van Toshiba-laptop komen uit de fabriek met slechts minimale grafische verwerkingskracht , omdat ze meer zijn bedoeld voor zakelijke toepassingen . Als u meer grafische rekenkracht om de nieuwste computerspel te spelen wilt u misschien de laptop videokaart vervangen door een nieuwe eenheid . Om handmatig wijzigen van de videokaart in een Toshiba- laptop moet u bijna volledig de hele computer uit elkaar halen , zoals de videokaart bevindt zich onder verschillende andere onderdelen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Het veranderen van de kaart

Macht 1 van de Toshiba laptop en sluit vervolgens het deksel van het scherm . Draai het geheel volledig over , zodat de onderkant van de behuizing zichtbaar is. Houd de accu 's ontgrendeling en schuif de batterij uit de zaak . Kopen van 2

Stel de batterij opzij . Verwijder de schroeven in het midden -en rechterzijde van de zaak , dat houd de plastic bestrijkt meer dan de RAM-modules en de harde schijf . Verwijder de covers. Schuif de vaste schijf uit en leg het opzij . Til de RAM -modules op en verwijder ze uit de zaak .
3

Verwijder de schroeven van de plastic kap over de modem . Trek het deksel en verwijder vervolgens de modem en leg het opzij . Draai het hele Toshiba laptop over en open dan het scherm.
4

Duw een plat voorwerp zoals een schroevendraaier onder de plastic strip boven het toetsenbord . Wiggle het object op en neer totdat de strip opduikt . Stel de strook opzij en verwijder de twee schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord .
5

Til het toetsenbord van de Toshiba laptop tot je haar moederbord kabel kunnen zien . Koppel de kabel en vervolgens het toetsenbord opzij geheel . Trek de schroef van het DVD-station op zijn plaats op de rechterbovenhoek van de zaak .

Dia 6 de DVD verdrijven van de Toshiba laptop en leg het opzij . Zoek de metalen plaat in het midden van de zaak en verwijder de schroef waarmee het naar beneden . Trek de metalen plaat en verwijder de drie schroeven langs de randen van waar de plaat werd gevestigd .
7

Koppel elk van het moederbord kabels die zichtbaar onder waar de metalen plaat werd gevestigd zijn . Til het gehele plastic deksel stuk rond de metalen plaat van de behuizing , zodat het moederbord is volledig zichtbaar .
8

Verwijder de schroef waarmee de videokaart op zijn plaats bij de linkerbovenhoek van het moederbord . Trek de videokaart . Stel de nieuwe videokaart op zijn plaats en plaats de schroef . Zet de plastic kap stuk terug over het moederbord en het sluit elk van de kabels die u eerder hebt losgekoppeld .
9

Zet de DVD drive weer in en sluit de schroef . Monteer de overige onderdelen van de Toshiba laptop en zet dan de batterij opnieuw
10

Open het scherm deksel en steek vervolgens de driver installatie schijf die bij de videokaart kwam in het dvd-station . Volg de instructies op het scherm om de videokaart te installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een Video Capture …
·Hoe de videokaart Fix op mijn …
·Integrated Graphics Vs . Dedic…
·Hoe om te controleren een geï…
·Hoe maak je een PC videokaart …
·Hoe maak je een Toshiba Satell…
·Hoe kan ik een grafische kaart…
·Hoe te installeren My Crossfir…
·Hoe te zoeken naar HD content …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop Close Zonder uitze…
·Hoe te openen een Dell 531S Slimline Des…
·De nadelen van desktopcomputers 
·Hoe maak je een Glossy Laptop scherm sch…
·HP laptop toetsenbord zal niet werken 
·Hoe maak je een gereviseerde computer in…
·Hoe maak je een Flash Compaq D500 BIOS 
·Hoe de HP C4180 Demonteer 
·Contact opnemen met HP Klantenservice Ov…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com