Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een Toshiba Satellite videokaart Vervang
U kunt vervangen of een upgrade van de videokaart in uw Toshiba Satellite laptop een scherm probleem op te lossen of te verbeteren zijn grafische prestaties . Als u wilt dat de videokaart te vervangen voor een scherm probleem op te lossen , de oorzaak van het probleem juist om ervoor te zorgen dat het probleem wordt veroorzaakt door de videokaart en niet een andere component, zoals het LCD- scherm of inverter board . Als uw laptop scherm probleem wordt veroorzaakt door de videokaart , het aansluiten van de laptop op een externe monitor zal hetzelfde scherm probleem te laten zien . Echter, als een externe monitor correct wordt weergegeven beelden , kan het probleem worden veroorzaakt door een aantal andere component en niet de videokaart . Bij het upgraden van uw kaart , zorg ervoor dat de nieuwe component compatibel . Instructies
1

Zet de laptop uit en trek het netsnoer . Plaats de laptop omlaag op een vlakke ondergrond op een comfortabele werkhoogte . Verwijder de batterij en de harde schijf van de basis door het vrijgeven kunststofafdekking die het batterijcompartiment en de harde schijf ruimte . Til de componenten . Kopen van 2

Undo bevestigingsschroeven slot covers voor het geheugen ( RAM ) , de draadloze kaart en de modem te verwijderen . Verwijder de zes schroeven en bewaar ze in een kleine container . Met zijn deksel eraf , demonteer de RAM-modules door losmaken clips op de mond van de sleuf om de module los te maken. Spreid de clips uit de buurt van de module en trek haar tanden uit de sleuf .
3

Verwijder de modemkaart en LAN -aansluiting montage . Ongedaan twee schroeven aan de modemkaart los en haal de LAN-poort kabel van het moederbord van de laptop . Met de modemkaart en LAN -aansluiting vrijgelaten uit het moederbord , til de assemblage .
4

Verwijder alle schroeven van de voet en zet de laptop over . Vergeet niet om batches van schroeven vast te houden in verschillende containers , voor een gemakkelijke montage . Open het deksel van de laptop en verwijder het veiligstellen strip --- een lange smalle strook geplaatst aan de bovenkant van het paneel toetsenbord , houdt het op zijn plaats . Steek een platte tip werktuig onder de strip en manoeuvreren het gereedschap om de strip los te wrikken . Als de strip komt uit, verwijder de twee schroeven aan het toetsenbord vrij te geven . Til ze op het toetsenbord en ontkoppel de kabel aansluiting op het moederbord .
5

Demonteer het optische station ( cd- of dvd-station ) . Na het loskoppelen en verwijderen van het toetsenbord , zal de kap van de laptop 's toegankelijk zijn; verwijderen van een enkele schroef van de bovenklep om het optische station los . Maak de schijf door te schuiven het uit van de basis van de laptop , en trekken de kop van de andere kant .
6

Verwijder een metalen plaat centraal gelegen op de bovenklep , het afschermen van de videokaart connectoren , door het losdraaien een enkele schroef . Met de plaat uit, verwijder de bovenklep door het losdraaien van drie schroeven . Ontkoppel kabelaansluitingen op het moederbord , met inbegrip van de luidsprekerkabels , touchpad kabel , omvormer -kabel , en een lcd -kabel .
7

Til en verwijder de laptop bovenklep en LCD deksel. Omdat je scharnieren van de laptop niet verwijdert , zal het deksel worden gehecht aan de bovenklep , en kunnen worden verwijderd als een enkele montage. Trek het deksel en top deksel omhoog om het los te maken van de basis . Het moederbord is nu volledig toegankelijk .
8

Verwijder een schroef uit een metalen beugel die de harde schijf connector en videokaart op zijn plaats . Verwijder de videokaart door het opheffen van het uit het moederbord . Installeer de nieuwe videokaart door oriënteren dienovereenkomstig en lijn te brengen met de sleuf . Duw de kaart naar binnen tot deze stevig is bevestigd . Zet de laptop na het installeren van een nieuwe videokaart .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Instructies voor het installer…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Kunt U Vervang een onboard gra…
·Hoe om te weten als uw compute…
·Hoe je instellingen wijzigen o…
·Nvidia G - Force FX grafische …
·Kunt u een PCI Express- videok…
·Een grafische kaart te install…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Apparatuur te helpen gehandicapte mensen…
·Stap-voor- stap instructies voor Compute…
·Hoe maak je een Veeg Hard Drive Clean va…
·Hoe maak je een Mac PowerBook kopen 
·Hoe de cd-drive Vervang in Dell 2650 
·Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
·Hoe maak je Demonteer een Sony PCG - 7D2…
·Hoe te Refill Lexmark 42 
·Instructies voor het installeren van een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com