Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in een iPad ?
Apple verkoopt zijn 3G- iPads , die een gebruiker 3G-netwerk snelheden aanbieden wanneer hij gebruikt ze met een mobiele data- SIM -kaart , als "3G + Wi - Fi " voor een reden . Namelijk , de SIM- kaart is optioneel - ook zonder een ingebracht , is het mogelijk om verbinding te maken met internet via de iPad ingebouwde draadloze adapter . AT & T iPad vs Verizon iPad

Niet alle iPads ontworpen om verbinding te maken met mobiele data- verbindingen te gebruiken SIM-kaarten . Namelijk , 3G iPads verkocht in combinatie met AT & T zijn een SIM -lade - de vervoerder maakt gebruik van GSM -technologie met al haar apparaten - terwijl Verizon apparaten zijn volledig verstoken van een plaats op de SIM -kaart te zetten . Daardoor is het mogelijk om de SIM -kaart van een iPhone te verwijderen indien het gebruik maakt van een om mee te beginnen.
Hoe de SIM -kaart

verwijderen van een iPad 's verwijderen SIM -kaart is een eenvoudige procedure . Om te beginnen , rechtzetten van een paperclip . Daarna controleren de bovenkant van de iPad de omtrek van een bakje . Plaats het uiteinde van de paperclip in het gaatje naast de lade en duw zachtjes in . Pop uit de SIM- kaart en zet het opzij voor het geval je nodig hebt om opnieuw te gebruiken , vervang dan de SIM -lade en duw tot u een klik hoort .
Wi-Fi gebruiken Only < br >

of je SIM van de iPad te verwijderen , verbinden met het internet via de ingebouwde draadloze vereist slechts een paar tikken op het touchscreen . Om te beginnen , drukt u op "Home " -knop van de iPad voor alle toepassingen die u gebruikt te minimaliseren , en tik vervolgens op 'Instellingen'. Tik op de " Wi - Fi " knop , vervolgens op de grijze knop " Off" ernaast en zet deze op " On . " Selecteer de naam van het netwerk dat u wilt gebruiken , het invoeren van een wachtwoord als het vraagt ​​om een en tik op " Join ".
Vervangen van de SIM -kaart

De iPad isn ' t verkocht " vergrendeld " om AT & T - net als de iPhone is - dus het is mogelijk om het apparaat te gebruiken met verschillende SIM-kaarten in verschillende landen en regio's van de wereld . Voordat u dit doet , echter , neemt een cruciale feit in aanmerking : de iPad maakt gebruik van een zogenaamde " Micro SIM " -kaart , dat is kleiner dan een standaard SIM . Zijn schaal is te klein om normaal formaat SIM-kaarten tegemoet te komen, dus als de vervoerder die u bezoekt niet kunt verkopen u een Micro SIM , blijven gebruiken Wi - Fi totdat je er een vindt dat kan.
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de fotolijst op een iPad D…
·Hoe maak je een iPad Stylus ve…
·Hoe maak je een WiFi -netwerk …
·Hoe de Krant op iPad 
·Heeft de iPad hebben Infrarood…
·Hoe krijg ik een Tai Chi Video…
·Hoe te Apps volledig sluiten o…
·Hoe mappen maken op uw iPad 
·Hoe je je eigen iPad Stand mak…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een niet- Bluetooth -printer…
·De specificaties van een Compaq EVO D51S…
·Hoe kan ik een externe DVD Drive In een …
·Hoe maak je een drie -knops muis te conv…
·Hoe PC Games Bespaar op een externe hard…
·Hoe te Overclock een AMD Sempron 3300 
·Hoe te Pick Up een tv-signaal 
·Hoe USB Q-Connector Draden Verbinding ma…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop harde schij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com