Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
IBM ThinkCentre 34U Specs
De IBM ThinkCentre is een desktop computer die is zeer flexibel en gemakkelijk te onderhouden . Het stevige stalen chassis opent gemakkelijk , gemakkelijke toegang tot de hardware componenten geven de gebruiker binnen . De computer zelf is upgradeable en beschikt over een harde schijf en geheugen chips die zijn eenvoudig te verwijderen . Upgrading mogelijk niet nodig , echter, zoals de ThinkCentre komt uit de doos als een krachtige machine die eisen de meeste gebruikers ' zal behandelen . De 34U 's Processor

De IBM ThinkCentre 34U wordt aangedreven door een Intel Pentium 4 processor. Dit is een single - core processor met een 3,8 GHz kloksnelheid en hyper - threading -technologie . Hyper - threading is een technologie die is ontwikkeld door IBM , dat ervoor zorgt dat de computer de interne processor te behandelen alsof het twee waren . De tweede virtuele processor treedt in werking wanneer de processortijd hoog . Een hoge kloksnelheid helpt ook om ervoor te zorgen dat de ThinkCentre efficiënt verloopt .
De cache

De " cache " is een kleine hoeveelheid gereserveerd geheugen wordt gebruikt door de CPU te de verwerking ervan worden terugkerende taken sneller uit te voeren. Als de gebruiker belt dezelfde programma herhaaldelijk of gebruik maakt van een programma vaak, zal de CPU beginnen om informatie in verband met dat programma of bestand cache . Elke keer als de gebruiker een nieuw programma start , zal de CPU de cache te zien of het heeft relevante gegevens over dat programma te controleren . Als dat zo is , gebruikt het eerst deze gegevens . De ThinkCentre 's cache is 512 kilobytes .
RAM -geheugen

De ThinkCentre 34U ondersteunt maximaal vier DIMM- sockets . Deze aansluitingen zijn de lange dunne connectors waarin RAM- modules zijn aangesloten op het moederbord . Elke aansluiting heeft 184 pinnen en kan men DDR SDRAM stok vasthouden . De computer kan worden uitgerust met maximaal 4 GB aan RAM . De ThinkCentre 34U ondersteunt ook 2C2700 DDR-geheugen , dat is een zeer snelle type RAM-geheugen dat minder energie dan andere soorten geheugen verbruikt .
Capaciteit harde schijf

De ThinkCentre 34U wordt geleverd met een 160 GB harde schijf . Net als andere computers van zijn klasse , ondersteunt de ThinkCentre zowel ATA - 100 en seriële ATA . Dit zijn normen voor snelle verbindingen naar opslagapparaten . Hoe sneller de verbinding , des te korter de wachttijd tussen het moment dat een gebruiker een document opent of start een programma en het moment dat de gebruiker kan bekijken of ermee werken .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe om te zien een Pie Grafiek…
·HP XW4300 Specs 
·Multimedia Systemen Voordelen …
·Hoe maak je een computer Digit…
·Hoe je ISO Image MS Service Pa…
·Hoe kan ik een Remote Workstat…
·Hoe te Zet een webcam op een H…
·Wat is Dual Xeon ? 
·Benodigde apparatuur voor een …
  Related Articles
Hoe maak je een IBM NetVista videokaart …
Hoe maak je een videokaart installeren o…
Hoe de grafische kaart te verwijderen va…
Hoe kan ik Vervang de videokaart in een …
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
Hoe schoon IBM Thinkpads 
Installatie van een IBM System X 3500 RA…
IBM Blade Center Rack koelbehoefte 
Hoe kan ik als vervanging van de RAID-co…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Rocketfish Webcam Driver…
·Hoe om uw computer instellen om automati…
·Hoe om te controleren welk type inkt uw …
·Hoe gebruik ik Dell Latitude D600 toetse…
·Instructies voor de Belkin SurgeMaster 
·Hoe Memory installeren in een Dell-lapto…
·Hoe een gateway 450ROG Screen dat niet W…
·Hoe maak je verbinding een Dell-laptop a…
·Hoe om bestanden in iPad verbergen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com