Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Hoe maak je een computer Digital Audio Workstation ontwerp ?
Met de vooruitgang in de computertechnologie , de digitale audio werkstation ( DAW ) is uitgegroeid tot het middelpunt van de moderne opnamestudio . Met de juiste hardware en software , kan een DAW opnemen zoveel simultane tracks van audio- als het invoerapparaat steunen . Sommige DAW kunt tot 64 tracks van audio op hetzelfde moment , meer dan voldoende voor de meeste opnamesessies . Het ontwerpen van uw eigen digitale audio workstation zal ervoor zorgen het systeem is op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften . Wat je nodig hebt
Main bord met Pentium 4 of beter CPU
IEEE 1394-bus
1 - tot 4 - GB systeemgeheugen Pagina 2 7200 - rpm harde schijven DVD -brander

videokaart met 256 MB videogeheugen minimum
Professionele multi-track audio- invoerapparaat
Multi-track audio- opname software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een Intel Pentium 4 dual - core- processor of beter . De meer rekenkracht , zal het meer real -time special effects worden ondersteund en de snellere non - real - time effecten zullen renderen . Kopen van 2

Kies een moederbord of uitbreidingskaart die de IEEE 1394 ( ondersteunt Firewire ) interface. Professionele multi-track audio-interfaces ondersteunen zowel USB en Firewire . Het hebben van een Firewire poort zal het maximaliseren van uw opties bij het selecteren van een audio -interface product .
3

Installeer minimaal 1 gigabyte systeemgeheugen . Meer is beter . Vier GB zal zorgen voor de software kan het maximale aantal opname tracks beschikbaar bieden .
4

Installeer twee harde schijven . Men moet worden gewijd aan uw besturingssysteem en softwaretoepassingen , terwijl de andere een grote , enkele, 7200 - rpm schijf speciaal voor audio-opslag zou moeten zijn . Gebruik geen RAID driveconfiguraties omdat sommige DAW-software zal geen ondersteuning RAID -opslagapparaten . De rit gewijd aan audio-opslag moeten een minimum van 500 GB capaciteit .
5

Installeer een dvd-brander . Geen DAW zou niet compleet zijn zonder de mogelijkheid om de voltooide audio meester branden op een beschrijfbare cd . Een dvd-brander kan bieden zowel de mogelijkheid om de afgewerkte audio-cd opnemen en zorgen voor de creatie van data back-ups om grotere opneembare DVD-formaten . Een dual - layer recordable DVD kan maximaal 8,5 GB aan gegevens , meer dan voldoende om een back-up kleinere opname projecten .
6

Installeer een dedicated videokaart . Gebruik geen moederbord met een geïntegreerde grafische controller . Kies een grafische kaart met minimaal 256 MB dedicated videogeheugen .
7

Kies een zo groot scherm mogelijk . De bediening van individuele tracks bekijken in een multi-track DAW vereist voldoende ruimte op het scherm om vermoeide ogen te voorkomen . Kies een beeldscherm met een minimale resolutie van 1024 bij 768 pixels . Hogere resoluties hebben de voorkeur . Overweeg een grootte van 19 inch minimale monitor. Een 24 - inch of groter beeldscherm , of dual monitor, zal een betere zichtbaarheid van de software controles tijdens een opnamesessie opleveren .
8

Kies een toegewijde professional audio- invoerapparaat . Dit zal het hart van uw DAW te zijn , waardoor u kunt aansluiten op de uitgangen van uw mengpaneel aan op de computer . Fabrikant als Digidesign , Echo , M - Audio , MOTU ( Mark of the Unicorn ) en anderen bieden speciale multi-track inputs die Firewire of USB-poorten gebruiken om op uw computer aan .
9

Kies uw opname software . Toonaangevende software titels voor DAW's zijn Adobe Audition , Digidesign Pro Tools en Sony Sound Forge . Welke software je kiest hangt af van uw budget en functievereisten .

Previous: Next:
  werkstations
·Hoe maak je een toetsenbord ge…
·Hoe maak je Desk Mount een Des…
·Soorten Computer Werkstations 
·Hoe maak je een POS kassasyste…
·Hoe Computer Cords verbergen 
·Wat is Dual Xeon ? 
·Benodigde apparatuur voor een …
·Voordelen & Nadelen van een Wo…
·Hoe worden POS-systemen versch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Memory Stick Wipe Geheel…
·Hoe te Brother printkop reinigen 
·Hoe kan ik een HP Deskjet 450 CBI printe…
·Hoe de Print Spooler-service Lexmark X51…
·Hoe de Toshiba Problemen A135 - S2246 
·Hoe je Media Transfer Via een Electric W…
·Wat is een Line - In op een geluidskaart…
·Hoe te Ink Levels Zoek 
·Wat is het verschil tussen een Lite Lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com