Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe om bestanden in iPad verbergen
De iPad 's besturingssysteem niet over een methode voor het verbergen van bestanden . Om afbeelding , documenten of andere bestanden te beschermen , zal je een extra app nodig . Beveiligde bestand apps algemene kosten een kleine eenmalige aankoop bedrag , maar een paar dollar is een kleine prijs om uw gevoelige bestanden te beschermen . Apps die in het algemeen kunnen verbergen van uw bestanden een wachtwoord nodig om de app te openen en toegang te krijgen tot de verborgen bestanden . Kies een wachtwoord dat u kunt onthouden zonder elders opnemen op uw iPad , maar een die is voor anderen moeilijk te raden . Het opslaan van het wachtwoord op je iPad , zelfs in een ander bestand , vermindert de veiligheid van het dossier - verbergen app . Instructies
1

Lanceer de App Store op uw iPad en voer " prive-bestanden " in het zoekvak . Kopen van 2

Blader door de apps die het gevolg zijn van het zoeken , of zoek voor andere termen als je niet van de resultaten . " Verborgen bestanden ", "Hide files , " "Secure files " en " Private opslag" zal alle brengen een scala aan app -opties voor het verbergen van uw bestanden .
3

Lees de app beschrijvingen om te zien welke apps zijn compatibel met de bestandstypen die u wilt opslaan . Kijk voor apps die hoge veiligheid , zoals een wachtwoord dat cijfers, letters en speciale tekens accepteert in plaats van een vier - cijferige PIN bieden . Controleer de opslagcapaciteit voor elke app die u interesseert , die kunnen worden vermeld onder " cache grootte . " Kies de app die het beste past bij uw behoeften om de bestanden die u wilt verbergen slaan .
4

Tik op de prijs en dan de " Install " knop , voer uw iTunes- wachtwoord aan te kopen , downloaden en installeren van de app .
5

Start het beveiligde bestand app die u zojuist hebt gedownload en geen instructies bestanden die komen met het te lezen .
6

Importeer uw bestanden in de app . Dit kan betekenen dat het gebruik van een "Import" of een vergelijkbare knop in de app . Als alternatief , kan het nodig zijn om het bestand te openen , waar het op dit moment wordt opgeslagen en tik op de knop Actie ( de rechthoek en de pijl in de rechterbovenhoek ) en selecteer uw bestand te verbergen app uit de opties die .
7 verschijnen

Open het bestand in de prive app te bevestigen wordt daar opgeslagen , en vervolgens het bestand vanuit de eerdere opslagplaats verwijderen als deze niet automatisch optreden wanneer u het bestand overgebracht .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te MOBI bestanden versture…
·Hoe het opzetten van MobileMe …
·Hoe maak je een iPad koppelen …
·Problemen Met Het resetten van…
·Hoe de Screen Orientation 
·Hoe te installeren Filemaker G…
·Hoe te versturen Live TV op de…
·Hoe kan ik een iPad in ESL Geb…
·Hoe kan ik een toepassing te s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik AVI converteren naar een iPod…
·Gebruik uw Kindle als een tweede beeldsc…
·Hoe maak je een pc resetten BIOS 
·Hoe te Corrupt Lotus 123 Tekst converter…
·Hoe de BIOS Password Reset op P1000 
·Hoe kan ik een Micro ATX moederbord in e…
·Hoe maak je een 4 Wire CPU Fan op volle …
·Hoe te Gooi een HP Fuser Kit 
·Tools om een LCD scherm te voorkomen Bur…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com