Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
How Do You Muziek overbrengen naar een nieuwe computer nadat deze is gedownload naar een schijf ?
Als je muziek hebt gedownload naar een schijf , kunt u die gebruiken om muziek gemakkelijk overzetten naar een nieuwe computer . Het overbrengen van de bestanden kan nodig zijn als u wilt genieten van de muziek van uw oude computer op een nieuwe computer . Zodra u de muziek op de schijf hebt gedownload , ben je klaar om de overdracht te starten . Instructies
1

Plaats de schijf in de nieuwe computer . Kopen van 2

Open het venster op de nieuwe computer waar u in staat om bestanden te bekijken bent . Dit zal variëren afhankelijk van of u een Windows-computer of een Mac . Voor Windows-gebruikers dit venster meestal zal worden genoemd " My Computer " of " Computer ", en kan worden gevonden door te klikken op de knop "Start " in de linkerbenedenhoek van het scherm . Op een Mac , zal dit het venster " Finder " te zijn , en bevindt zich meestal op de werkbalk aan de onderkant van het computerscherm .
3

Dubbelklik op het cd-station dat overeenkomt met de schijf die u ingevoegd in uw computer . Deze CD-drive zal worden in de lijst met stations en mappen in de " computer" of " computer" -venster voor Windows-gebruikers . Als u een Mac gebruikt , zal deze in de linker - kolom menu van het venster ' Finder ' onder ' Apparaten '. Na dubbelklikken , moet u in staat om de bestanden te bekijken op de schijf .
4

Klik op het menu "Bewerken " aan de bovenkant van het raam of computerscherm en selecteer " Alles selecteren . " Klik op het menu " Bewerken " opnieuw en deze keer kies 'Kopiëren'.
5

Terug naar het venster op uw computer waar u in staat om bestanden, zoals het venster dat u in stap 2 geopend bekijken bent .
6

Klik op de locatie waar u wilt de muziekbestanden over te zetten . Voor Windows-gebruikers dit zou kunnen zijn in de " Mijn documenten " of de map " My Music " . Voor Mac-gebruikers , is het misschien in de " Music " of de map "Documenten " . Als goed, kan je een nieuwe map aanmaken door te klikken op het menu "Bestand " aan de bovenkant van het raam of computerscherm , te kiezen voor " Nieuwe map " en het geven van de map een naam , bijvoorbeeld " Muziek uit oude computer . "

7

Klik op het menu "Bewerken " aan de bovenkant van het raam of computerscherm en selecteer ' plakken'. De muziekbestanden zal nu overzetten naar een map op de nieuwe computer . Wees geduldig en klik niet op iets anders totdat dit wordt allemaal gedaan . Als het eenmaal is voltooid , zult u in staat zijn om de bestanden te openen op een muziek - luisterprogramma of wat u wenst te doen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een derde harde sc…
·Wat is een eHome Infrared Tran…
·Hoe te Core 2 Duo invoegen in …
·Hoe Hard Drives verwijderen om…
·Hoe om bestanden te herstellen…
·Verschillen tussen SATA en IDE…
·Wat doet Dual - Layer DVD - RW…
·Hoe kan ik een USB XP opstartd…
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra A…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Video Hardwire een VGA Plug 
·Hoe te herstellen van een DLink 
·Hoe FIFO Diepte berekenen 
·Hoe faxen met een Kabel Internet Connect…
·Hoe maak je een printcartridge uitlijnen…
·De specificaties van de iPad 
·Spelletjes om Help uw Typen 
·Kenmerken van de iPad 
·Hoe te FPS Boost 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com