Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe de videokaart in de HP Pavilion A1600n Upgrade
Wanneer u HP Pavilion begint achterop te lopen en te bevriezen wanneer je een video bekijkt of een spel speelt , heb je waarschijnlijk niet nodig om het hele systeem te reviseren . Een gloednieuwe videokaart kan omgaan met alle van de videoverwerking voor uw computer , het vrijmaken van uw CPU voor andere taken . Niet alleen zullen video en gameplay zijn gladder , maar je zult minder vertraging vinden, zelfs tijdens het navigeren rond uw besturingssysteem. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de HP Pavilion uit en verwijder alle kabels vormen de achterkant van de computer . Zorg ervoor dat u weet waar alle draden te gaan , zoals u zult hebben om plug hen terug in kort . Kopen van 2

Plaats het paneel borgschroef , die in het midden van de rechterzijde als we kijken naar de computer vanaf de achterkant . Draai de schroef tegen de klok in totdat het uit . Schuif nu het paneel terug ongeveer een centimeter en til deze weg van de machine .

Schroef 3 de beugel deksel op de hoek rechtsonder op de achterkant van de computer . Zodra de schroef in het midden van de beugel is verwijderd de beugel , zal het af schuift naar rechts .
4

Leg de computer op zijn kant zodat de zijde met de ontbrekende paneel naar boven is gericht . Zoek de grafische kaart die u wilt vervangen . Als u problemen ondervindt bij het ​​vinden van de videokaart , kijk op de achterkant van de machine naar de haven waar u uw monitor aangesloten te vinden . Plaats uw vinger op de haven en het wiebelen heen en weer terwijl in de machine . De kaart die wiebelt is degene die je wilt verwijderen .

Schroef 5 de kleine schroef het hecht metalen beugel van de kaart aan de achterkant van de computer . Pak de kaart vast bij elk uiteinde en schud het heen en weer totdat het komt vrij uit de sleuf .
6

Pak de nieuwe videokaart van beide uiteinden en plaats deze op het slot , zodat de havens zijn steken uit de opening in de achterkant van de computer . Druk op beide uiteinden van de kaart totdat deze op zijn plaats schuift . Bevestig de metalen beugel op de kaart aan de achterkant van de computer met de kleine schroef die u eerder hebt verwijderd .
7

Plaats de beugel deksel en het zijpaneel in de omgekeerde volgorde waarin u ze verwijderd . Stand van de computer op en vervang alle kabels die u hebt verwijderd .

Power 8 de computer aan en plaats de software die bij de nieuwe videokaart geleverd in het cd -station . Uw besturingssysteem zal hebben inheemse drivers die u toelaten om uw scherm te zien , maar u zal worden uitgevoerd op een verschrikkelijke resolutie tot u de juiste stuurprogramma's voor de kaart installeren .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te lokaliseren het product…
·GeForce4 MX Low Profile Videok…
·Hoe maak je videokaart van een…
·Hoe maak je een Video Graphics…
·Hoe kan ik een video vanaf een…
·Hoe om te bepalen Wat maakt ee…
·Hoe je naar grafische kaart in…
·Grafische videokaart Functions…
·Hoe te activeren Onboard grafi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je PRAM zappen op een MAC 
·Hoe de achterklep op een Compaq Presario…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 932C printer t…
·Hoe maak je een USB Header 
·Hoe maak je BIOS op een machine Werk Wit…
·Hoe kan ik Stickers Print 
·Hoe je het touchpad aanpassen op een Gat…
·Hoe te maximaliseren van uw grafische ka…
·Eenvoudige manieren om een computer te b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com